zemunac72 1449 Napisano Maj 26, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,da li znate ko bi mogao da mi sasije po meri,levu i desnu torbu za crash bar? Ne trazim vodonepropusnu i neznam ti sta...samo da pristojno izgleda,da je dobro pricvrscena i da mogu recimo kisna odela i navlake za noge da spakujem u njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14110 Napisano Maj 26, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković je nudio kontakt, on ima jednu sivenu po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 26, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zemunac72 je napisao: Drugari,da li znate ko bi mogao da mi sasije po meri,levu i desnu torbu za crash bar? Ne trazim vodonepropusnu i neznam ti sta...samo da pristojno izgleda,da je dobro pricvrscena i da mogu recimo kisna odela i navlake za noge da spakujem u njih. Meni na Sebin crash pasuje, kao dupe na nošu JNA borbeni ranac. Ima ih na Limundu, Kupindu, Kupujem-prodajem u ogranku Kolekcionarstvo, u odeljku militarija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/popcyclebicycle/Video sam na ovm profilu da prave custom torbe za bajseve. Moguce da moze da se iskombinuje za motor.Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 27, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, slobasuper9 je napisao: https://www.facebook.com/popcyclebicycle/ Video sam na ovm profilu da prave custom torbe za bajseve. Moguce da moze da se iskombinuje za motor. Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Ovo je i moj kontakt. Devojka je stvarno cool i otvorena za saradnju. Ima razlicite materijale tako da moze da se kombinuje (vodonepropusno itd.) Takodje ima ykk zippere. Meni je stavila i svetloodbojnu traku za koju mi kazu da se bas vidi. I cena je bila vise nego povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 27, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam je i dogovorio. Hvala za kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Drago nam je da smo nekako pomogli.Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 28, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad bude gotovo - slikaj da vidimo kako je ispalo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocu,tek u Julu. Ceo Jun je van zemlje i ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Jul 9, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u prodavnici planet bajk,evo kako su legle,cak sa unutrasnje strane imaju zakrivljene metalne kuke koje samo navuces na kras bar i nema sanse da mrdnu.placene su 5.000 din,sada su oko 3.500 din.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan https://m.facebook.com/conchosewing/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolinho 0 Napisano Jul 11, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: yamaha virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/9/2019 at 9:09 AM, kaligula1 said: Ja sam kupio u prodavnici planet bajk,evo kako su legle,cak sa unutrasnje strane imaju zakrivljene metalne kuke koje samo navuces na kras bar i nema sanse da mrdnu.placene su 5.000 din,sada su oko 3.500 din. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Gledao sam na sajtu planet bajka i ne mogu da pronadjem ovakve torbe ,deluju zanimljivo,kada su kupljene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Jul 11, 2019 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan TORBICA R12620 E-BIKE NA PAK TREGER PLANETBIKE.RS Online prodaja bicikala, delova i opreme za bicikle, rolera, fitnes opreme, skija i ski opreme. Brendovi: Shimano, Scott, Cannondale, Polar, Kettler, Elan, Volkl. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Jul 11, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan TORBICA R12620 E-BIKE NA PAK TREGER PLANETBIKE.RS Online prodaja bicikala, delova i opreme za bicikle, rolera, fitnes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...