antic 66 Napisano Maj 26, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam uzeo jaknu od spanskog proizvodjaca SEVENTY DEGREES, isti oni koji proizvode MT HELMETS, odnos cene i kvaliteta je odlican, probao sam Oxfordove jakne i ova mi je mnogo bolje legla a cena je bila niza za par hiljada, u pitanju je racing model. Da li jos neko koristi njihovu opremu, kakva su vam iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo dobar odnos cene i kvaliteta i za Seventy degrees i za MT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo i kacigu i jaknu, jaknom bas zadovoljan. Kaciga je nesto skripala i nije htjela najbolje da zatvara, pa sam uzeo klijestina malo pomaka ugao onih metalnih limova sto zatvaraju kacigu i sad sve okПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 26, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan uzeo ja zeni...top... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Maj 26, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Bigor said: Ja sam uzeo i kacigu i jaknu, jaknom bas zadovoljan. Kaciga je nesto skripala i nije htjela najbolje da zatvara, pa sam uzeo klijestina malo pomaka ugao onih metalnih limova sto zatvaraju kacigu i sad sve ok Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Koji seriju kacige imas? Ja imam MT Blade 2 i nemam tih problema, prezadovoljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8100 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, sashac je napisao: uzeo ja zeni...top... I ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta vam je pa ženama uzimate topove? Okrenuće ih protiv vas, kad, tad! 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji seriju kacige imas? Ja imam MT Blade 2 i nemam tih problema, prezadovoljan samMT Atom, vala sam se bio razocarao kad sam je uzeo, evo sad mi je nekako nalegla, pa sam zadovoljanПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 26, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lomitelj je napisao: Šta vam je pa ženama uzimate topove? Okrenuće ih protiv vas, kad, tad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo istu jaknu i pantalone u kompetu sa dubokim rukavicama pre 2 meseca. Svim sam vrlo zadovoljan, bas dobro izgleda vizuelno i cena je sasvim korektna. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 27, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ću jedino ja imati negativan komentar. U februaru uzeo rukavice, vozio sa njima tek 3000 km, do skoro sam bio jako zadovoljan, nisam mogao da verujem da rukavice mogu da budu toliko neosetne na rukama. Mekane, udobne, luftiranje desetka, nikad mi se dlanovi oznojili, itd.. Međutim evo skoro primetim, na nekoliko mesta počele da se odšivaju po šavovima i to dobrano. Naročito na prstima. Ko kod kineza da sam kupio. Baš ću ovih dana nositi na reklamaciju. Da se razumemo, nikakvo opterećenje nisu trpele. Nit su mi male, nit su mi prsti debeli, niti igde stežu niti sam pao sa njima. Ma ni pokisle nisu. Niti sam ih ikad prao do sada. Znači samo isključivo vožnja. SEVENTY DEGREES street rukavice SD-N32 crne - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM 100% provetrenost - Air vent system; Amara pojačanje na dlanu; Silikonski umetci za što bolji grip; Čičak zatvaranje na zglobu; Likra materijal između prstiju za max udobnost; PVC... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Javi kako si prosao sa reklamacijom, da li su prihvatili, sta su rekli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 30, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Kako znate da li je jakna dobra ako nije recimo pokisla ili niste recimo pali...pu, pu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokisao sam ja ali malo i nije postava propustila mada mi na izgled ne uliva neko povjerenje. Sto se tice padova nadam se da ti necu odgovoriti ako hoces da ti pozajmim, pa probaj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Maj 30, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43849]Marek1987[/mention] Javi kako si prosao sa reklamacijom, da li su prihvatili, sta su rekli...Vazi. Nikako da se nakanim ali hocu sigurno, uskoro. Javljam.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 4, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @MladenV Prihvaćena reklamacija bez pitanja jer je očigledno da nije oštećenje u pitanju već se odšiva. Za par dana dobijem nove. Kažu prošle sezone su prodali oko 80 komada tog modela i još uvek nije bila ni jedna reklamacija. Možda je neka fabrička greška. U svakom slučaju ako se i opet isto desi imam pravo opet da zamenim ili uzmem pare. Tako da sve u redu. Pozdrav! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Jun 15, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moje mišljenje treba uzeti sa rezervom jer mi je ovo prva oprema. Prosle sezone sam kupio MT Revenge kacigu i bas sam zadovoljan. Buka mi ne smeta, vizir se lako skida i vraća i udobna mi je. Provetravanje je skroz dobro. Ove sezone sam kupio jaknu i pantalone Seventy degrees, komplet sa termo i kišnom postavom. Termo postavu nisam do sada koristio, jerbo toplo je, ali sam koristio kišnu i u dva navrata je izdržala oko 30 min dobre kiše bez da probije. Vrv moze još ali nisam probao. Jedino sto mi nije najjasniji koncept unutrašnjeg sloja protiv kise, em se upariš em ti oprema mokra. Al ajde... Jakna je dobro provetrena, ali nije za neke vrućine, mada preko 80 km/h mi je ok jer vozim naked. Kupio sam i Seventy degrees čizme. Prilično su robusne i trebalo mi je malo vremena da se naviknem na menjač, al sad je ok. Nisu za neko hodanje. Imaju neko platno na risu gde treba da se desi neko provetravanje, ja to još nisam osetio, tako da je u njima bas vruće. Izrada svakako deluje solidno i mislim da daju neku godinu garancije. Izvinite na dužem postu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Koje čizme suu pitanju? Meni se sviđaju one njihove braon duboke, neki adventure fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 15, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao kad kupuješ sportsku opremu za outdoor, pa u Intersportu uzmeš McKinley. Nema greške, dobar kvalitet posebno za te novce. Opet, McKinley nije NorthFace, Mammut, Millet... Bang for the buck 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zapravo prilično zadovoljavajući odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano Jun 17, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan On 6/15/2019 at 11:07 PM, vasa.93 said: Koje čizme suu pitanju? Meni se sviđaju one njihove braon duboke, neki adventure fazon. Moje su BT02 Seventy Degrees moto čizme BT2 crne - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Duplo čičak i zip ergonomsko kopčanje; Zaštita na peti, prstima, zglobu i potkolenici; Fleksibilne zone sa prednje i zadnje strane; Zamenjivi unutrašnji uložak – za što bolji komfor; Reflektujući... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 18, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јакна је зимска и црна. И поред луфтера, умрећеш у њој. А патике... Сви кажу да, ако хоћеш заштиту, мораш мото чизме да узмеш.Наравно, избор је на теби. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jun 18, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jaknu i pantalone, jakna ima postavu i kad se izvadi moze da se nosi i na visokim temperaturama. Nije naravno kao one mash letnje providne jakne ali nije da umires od vrucine. Jakna takodje nema ledjni protektor, ja probao da prevacim iz stare IXS ali ne odgovara velicina. Moj savet ti je i njega da uzmes u kompletu. Jedina zamerka je sto mi se cicak za stezanje rukava rašio na jednom mestu ali to se lako resava.Sto se pantalona tice prvi put sam se zeznuo i nosio ih sa obe postave, druga postava ne propusta vodu i iz nekog razloga ide uz telo tako da sam se skroz upario. Postave su odmah zavrsile na hemijskom i ne nosim ih vise jer je sa njima pretoplo, a same pantalone su sasvim dovoljne, posebno ako obuces i aktivni donji ves ispod. U kompletu bas lepo izgleda, mozes i da povezes pantalone i jaknu rajsferslusom.I kacigu Ridill sam probao i meni je neuporedivo bolje legla D-Skwal, a razlika u ceni i nije mnogo velika.Pozdrav, nadam se da sam pomogao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan On 6/16/2019 at 12:10 AM, vasa.93 said: Ovo je zapravo prilično zadovoljavajući odgovor. Pa da, iz iskustva! Imam jednu ovakvu jašu i bez postave radi super na +30 i par: https://yamahabarel.com/proizvod/seventy-degrees-jt44-mesh-jakna-ice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Jun 18, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Stefan Kovačević said: Ja imam jaknu i pantalone, jakna ima postavu i kad se izvadi moze da se nosi i na visokim temperaturama. Ne slažem se sa tobom oko jakne, prevruće je u njoj na 30+ stepeni, bez postave, bar je meni neizdrživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...