Shadow600 0 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas sve. Zanima me da li neko poznaje dobrog majstora u Bosni za motocikle. Naime, posjedujem Honda Shadow 600 iz 94e godine. Motor slabo vuce skroz, u 4oj brzini sam jedva vozio autoputem maksimalno 100 na sat i to nakon 4 minute ubrzavanja. Dakle kad ga prebacim u 4u motor jednostavno trokira. Takodjer potrosnja je visa nego bi trebala da bude. Nagadjam da je problem u karburatoru, pa mi treba neki strucnjak koji bi znao otkloniti kvar i sve nastelovati kako treba. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A okle si ba jarane? Ima jedan u Bosanskom Grahovu, ne znam jel ti blizu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Maj 22, 2019 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je Bijeljina blizu lako ćemo. U Tuzli se obrati Seji, on drži Odisej moto shop i uvoznik je za Hondu. Ako ti ovo nije blizu onda ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shadow600 0 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas u tom dijelu Bosne. U srednjoj Bosni sam, Bugojno. Bijeljina i Tuzla su mi malo predaleko. Ako ima neka druga sugestija rado bih je saslusao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ima dobar u Modrici, meni odrzava Hondu. To ti dodje 190 km od tebe. Ili, tvojom brzinom preracunato, tri dana jahanja... Blize ne znam nikoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sejo MaglajBH 14 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan imaš dobrog majstora u Maglaju. Tito za motore. Ako te put nanese, Lijesnica južno predgrađe Maglaja. Samo pitaj za Mizeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti znao @štampar da kada neko u BiH hoće da kaže "tata za motore", on veli "Tito za motore"?! Ja nisam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...