SHOKLA 1752 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, sasa ns 1 je napisao: versys 650,verovatno može da se nadje po toj ceni a kudikamo je moderniji i konstrukcijski i po izgledu od ovih gore pomenutih i mnogo je višlji od njih i jako se lako vozi.Kad sam se zamenuo sa drugarom da se provozamo moj versis, a njegov bandit 2008 , mislio sam da sam seo na frižider. Versys 650 za 2500e? Uzimam i ja jednog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Najjači su saveti da uzme Afriku ili Transalpa, a čovek lepo rekao da gleda naked ili R motor... Nisam znao da postoji Afrika ili Transalp u R varijanti, to bih baš voleo da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, IXIDreamerIXI je napisao: joj znam Dragane to me i nervira iskreno a zelja mi je oduvek bila cbr1000rr od kad sam je video prvi put a takodje i yamaha R1 I ja sam za malo uzeo jednu. Povedes nekog sa sobom ili zamolis vlasnika da skljocne neku sliku dok sedis na motoru. Ja sam se tako slikao na CBR-ki 1000 rr, zato sam na kraju i odustao od kupovine. Od Naked-a sam imao Suzuki SV 650n 2007god, mnogo dobar motor za grad i kratke voznje van grada. Ali i na njemu sam bio na samoj granici sto se visine i izgleda tice, a visok sam 183 cm. Za tu visinu ti treba vislji motor, da ne izgleda kao da si uzeo biciklu od mladjeg brata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Visina vozaca je na obe slike 187 cm, pa ti sad vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7824 Napisano Maj 18, 2019 -, 1765 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, IXIDreamerIXI je napisao: oduvek bila cbr1000rr od kad sam je video prvi put a takodje i yamaha R1 Onda uzmi cbr 600 F4... Imaju slicnosti u izgledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Svi japanci se uglavnom prave da odgovaraju visinama od 1,60 - 190 cm. Ee sad kako ko izgleda na njemu to je vec druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kome je koliko bitno moto manekenstvo - kako izgleda na motoru naspram koliko se dobro oseća i koliko mu je udobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Po meni sve zavisi od udobnosti a ne od izgleda. Dok sam vozio VFR, na duzim putovanjima sam morao da stanem na svakih 150km, zbog bolova u vratu a na CBR 900 sam vozio po 600km sa kratkim pauzama za kafu i nikakvih bolova nije bilo. Opste stanje kicme, zglobova i zdravlja uopste, diktira izbor, ako nije u pitanju samo manekenstvo, onda je to potpuno druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Djolee011 je napisao: Moje neko misljenje da ti ne bude R prejak..bolje neka F verzija/naked tipa katana/hornet/bandit/er6f/gs500f tako nesto..polako dok uhvatis rutinu i tehniku voznje, motora je kolko hoces, a zivot jedan Retko ko moze da uzme eRa i da vozi normalno na pocetku, a er ne prasta bas toliko greske. Pogotovo po gradu jer haos, a ubrazava kao nevreme. Ja ih volim ali polako sve u svoje vreme, neko moje misljenje da iskreno i realno gledajuci na stvari mislim da si u pravu za R verziju jer ja jesam pomalo lud povucice me to i jeste razlog zasto ranije nisam kupio motor a gledao ih kao malo dete lizalicu svaki put ( ako razumes sta hocu da kazem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Dr@g@n je napisao: Svi japanci se uglavnom prave da odgovaraju visinama od 1,60 - 190 cm. Ee sad kako ko izgleda na njemu to je vec druga prica. Ma ja malo bolje izgledam od motke za ves tako da siguran sam da bi bilo kao cartoon network Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan pazi Dragane pogledas tu sliku na cbr-u e sad ja sam malo pogrbljen pa ti zamisli bilo bi skoro kao kornjaca hahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, milosmc je napisao: Zavisi kome je koliko bitno moto manekenstvo - kako izgleda na motoru naspram koliko se dobro oseća i koliko mu je udobno. pa sad nije da nije bitno mora malo i lepo da izgleda a i da bude koliko toliko normalan za voznju a ne da se umorim kao da sam trcao pored njega. e sad problem je najveci sto ja nemam pojma sta bi meni odgovaralo u tom smislu jer nemam iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan e a niko nije komentarisao onaj dukati monster ? kakva su vam misljenja za taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja malo bolje izgledam od motke za ves tako da siguran sam da bi bilo kao cartoon network Mala igračka za prvu pomoć oko položaja na motoru.http://cycle-ergo.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 18, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi veci motor je bio Yamaha XJ 600 naked. Ne vozim brzo al vec posle nekog vremena nije to bilo to vise... Honda Hornet ako ti nije bas mali, I Yamaha Fazer... A i lako ces prodati ako oces da menjas posle, sto je isto bitno. Ako volis enduro, pogledaj te Transalpe 650. R nemoj da kupujes, mada tvoja odluka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka može biti i sa sela, al' motor mora biti iz Japana-kaže stara bajkerska poslovica, moja preporuka bi bila 2 cilindra, tipa Suzuki SV 650, Kawasaki ER6N, ili stariji CB 500, imaju dovoljno snage a i lagani su za vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Maj 18, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I da, najbolje bi bilo kada bi mogao da provozaš par motora i sam vidiš sta ti najviše odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, alexvicent je napisao: Devojka može biti i sa sela, al' motor mora biti iz Japana-kaže stara bajkerska poslovica, moja preporuka bi bila 2 cilindra, tipa Suzuki SV 650, Kawasaki ER6N, ili stariji CB 500, imaju dovoljno snage a i lagani su za vožnju. hehehe hvala !! pa pokusacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Pingvin37 je napisao: Moj prvi veci motor je bio Yamaha XJ 600 naked. Ne vozim brzo al vec posle nekog vremena nije to bilo to vise... Honda Hornet ako ti nije bas mali, I Yamaha Fazer... A i lako ces prodati ako oces da menjas posle, sto je isto bitno. Ako volis enduro, pogledaj te Transalpe 650. R nemoj da kupujes, mada tvoja odluka... pa iskreno hornet mi se svidja ali sigurno ce mi biti mali e sad iskren da budem najvise mi je privukla paznju Yamaha Fazer e sad tu je i sv650 i er6n. juce mi je bas jedan nudio XJ 900 cc ja mislim danas cu ici da ga pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Maj 19, 2019 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2019 at 9:52 PM, sasa ns 1 said: versys 650,verovatno može da se nadje po toj ceni a kudikamo je moderniji i konstrukcijski i po izgledu od ovih gore pomenutih i mnogo je višlji od njih i jako se lako vozi.Kad sam se zamenuo sa drugarom da se provozamo moj versis, a njegov bandit 2008 , mislio sam da sam seo na frižider. Prvo versys nema za te pare, drugo to je najruzniji motor u istoriji motociklizma i ja bih ga iz tog razloga izbacio iz izbora, kome nije bitan izgled, kupice dobar i udoban motor, ali ne za 2 i po 'iljade. @IXIDreamerIXI Druze, nabrajamo ti ovde sve i svasta, prvo moras da odlucis koji tip motora hoces, prvo karoserijski, a potom i agregatski. Ok, naked ili r, to su uglavnom 4 cilindra, ali ih ima puno i sa 2. Hoces li nesto jace, slabije, starije ili novije. Za ove pare mozes da kupis suzuki sv, bandit, honda cbf, hornet, stariji vfr, yamahu fazer, thundercat, xj 600/900 i jos gomilu motora. Moj savet je da kupis od nekog poznatog sa koliko-toliko poznatom istorijom i iz klase koja ti najvise odgovara. Marka i model su manje vazni sve dok ga pravi japanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IXIDreamerIXI 5 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, milomir22 je napisao: Prvo versys nema za te pare, drugo to je najruzniji motor u istoriji motociklizma i ja bih ga iz tog razloga izbacio iz izbora, kome nije bitan izgled, kupice dobar i udoban motor, ali ne za 2 i po 'iljade. @IXIDreamerIXI Druze, nabrajamo ti ovde sve i svasta, prvo moras da odlucis koji tip motora hoces, prvo karoserijski, a potom i agregatski. Ok, naked ili r, to su uglavnom 4 cilindra, ali ih ima puno i sa 2. Hoces li nesto jace, slabije, starije ili novije. Za ove pare mozes da kupis suzuki sv, bandit, honda cbf, hornet, stariji vfr, yamahu fazer, thundercat, xj 600/900 i jos gomilu motora. Moj savet je da kupis od nekog poznatog sa koliko-toliko poznatom istorijom i iz klase koja ti najvise odgovara. Marka i model su manje vazni sve dok ga pravi japanac. pa iskreno ne bih kupovao ispod 2002-2003 god e sad nisam bas neki ljubitelj kros motora, ne bih da uzmem nesto prejako da me povuce previse kad se malo opustim a i ne bih nesto sa ostrim gasom mada trebalo bi da bude malo veci motor zbog moje visine. a to ce verovatno biti za jedno 2 sezone maximum posto cu ga sigurno promeniti kasnije tako da sad trenutno estetika nije previse bitna ali opet mora barem malo da mi se svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je Hornet 900. Jedini razlog zašto ga nisam uzeo nego Yamahu - jer nisam imao vremena i majstora da obilazim i nadjem solidan i pouzdan primerak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5052 Napisano Maj 19, 2019 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora koji sam dobila kada sam pitala za savet jednog od kolege sa foruma u vezi iste problematike. Pamticu zauvek Koji motor odabrati ???? Citiram : '' Gde si oče da mi i ti daš savet koji neću poslušati " Tako da ti savetujem da odaberes motor koji zelis , koji ti dira srce , kojem prilazis sa osmehom Da se razumemo ne savetujem ti "R" i ako ih mnoooooooogo volim kao i ti sto se vidi po tvom pisanju .. Ima vremena za njih kasnije jer sto bolje ovladas voznju sada, vise ces uzivati u njima jednog dana Kada pretrazujes oglase uvek ukucaj malo vecu cifru od one koju imas cisto da vidis sta se nudi jer se nikada ne zna .. Famozna cifra od 500eur. koja nam uvek nekako fali Tako da ipak lagano i jos jedan od saveta koji sam dobila je >pusti neka motor nadje tebe< Odo da gledam Moto GP ...pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13242 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam šta je sa vama u poslednje vreme... Bez iskustva na motociklama izlupavate se sa mašina od 75ks i više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15154 Napisano Maj 19, 2019 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima bandit 600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...