Kuchuk 1 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Uzeh interu i super je motor ali sam primetio da je auspuh veoma tih, pa me automobili jos manje primecuju.. nisam bas upucen i celu pricu sa auspusima pa mi treba pomoc znalaca. Dakle, gde da pazarim kvalitetan auspuh sa db killerom? I da li je moguce nekako pojacati zvuk na mom fabrickom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto su nam slicni agregati, takodjer i ja cekam cunak za mog ata. Prva stanica je da ti Robert iz Ade napravi ako je u zdr. stanju (najbolja opcija) Druga stanica je Dragon, takodje iz Ade Treca stanica je Tora iz Leskovac ako se nevaram Cetvrtaa stanica je Pedju iz Cuprije koji prodaje original (polovne kao nove) Akrape (300eur trazio prosle godine) ali se mora cekati i nema pravila dal ce biti ili nece. U ostalom procavrljaj po forumu, ima tema o auspusima gde, sta, kako, kod koga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, zaboravih da kazem da sam vec iscitao dosta po forumu i kontaktirao Roberta iz Ade preko mejla ali nisam dobio nikakav odgovor, verovatno covek vise ne radi. Dragon-u Ada sam pisao, covek se odmah javio sve lepo objasnio topovi izmedju 130-200e, ugradnja sa cevima plus 50e. Kontam da su to neke cene? Bas sam neupucen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio auspuh kod Istvana, super covek i sve smo se jako brzo dogovorili. Motor sada brunda lepse a i izgleda fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...