revolution 52 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motor ti ima hidropodizače (ako je cbx750) te ventili nemogu biti pretegnuti. Najverovatnije ti probijaju kape na svećama ili kablovi. Skini ih i proveri. Za svaki slučaj namotaj izolir traku i preko jednih i preko drugih, pa probaj onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko i,a rjesenje za ovaj moj problem Motor nije htjeo alnasovati i zakljucio sam da ne problem u minusu za pobudu automata od alnasera i napravio sam na sledeci nacin, na prekidac od ruckce kvacila doveo minus i spojio na prekidac alnasera i sa prekidaca na automat alnsaera sa tim sam dobio da motor alnasuje kad je kvacilo stisnuto i prekidac alnasera pritisnut ( to i jeste ono xto sam trazio) ali imam problem sto je to sve direktno spojeno i motor moze alnasovati i kad je kljuc izvadjen ( ne moze paliti jer nema struje na svjecicama) ali kako to napraviti da prekide skroz i taj minus kad je kljuc izvadjem ? Razmisljam da li da minus za pobudu povezem preko nekom malog relea ili da plus za pobudu automata dovedem odma sa brave i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...