Rema K1 2 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Marko iz Leskovca,33 godina. Volim motore trenutno vozim K1 Zahvaljujem se na prijem u grupi tj forumu hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema K1 2 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nisam imao problem sa motociklom. Skoro mi se javio problem da nece da puni akumulator. Prilikom provere ustanovio sam da je dzek pregoreo namotaji i regler premotao sam namotaje stavio novi regler i akumulator Na namotaje daje 65v naizmenicne struje a iz reglera 14 60v jednosmerne Kad povezem na sistem nece na akomulatoru da prebaci preko 12.60v vec smanjuje napon na dole Kada otkacim zice iz reglera i stavim na drugi akumulator spolja on puni 14 .60. Proverio sam i relej paljenja koji nakon paljenja ukljucuje punjenje i dalje nece da puni nego postepeno opada napon Da li neko ima ideju sta bi moglo biti Namotaji su novi i regler i akumulator zice zamenjene i spojevi zalemljeni Hvala vam unapred svima Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16950 Napisano Maj 8, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Rema K1 je napisao: Do sada nisam imao problem sa motociklom. Skoro mi se javio problem da nece da puni akumulator. Prilikom provere ustanovio sam da je dzek pregoreo namotaji i regler premotao sam namotaje stavio novi regler i akumulator Na namotaje daje 65v naizmenicne struje a iz reglera 14 60v jednosmerne Kad povezem na sistem nece na akomulatoru da prebaci preko 12.60v vec smanjuje napon na dole Kada otkacim zice iz reglera i stavim na drugi akumulator spolja on puni 14 .60. Proverio sam i relej paljenja koji nakon paljenja ukljucuje punjenje i dalje nece da puni nego postepeno opada napon Da li neko ima ideju sta bi moglo biti Namotaji su novi i regler i akumulator zice zamenjene i spojevi zalemljeni Hvala vam unapred svima Veliki pozdrav Vrlo "šareno" objašnjen problem koji se javlja nakon zamene akumulatora, namotaja i reglera. Kako si merio kada si dobio taj napon od 65 volti (na leru ili sa gasom), između čega si merio, jesi li otkačio regler kada si merio napon iz alternatora? Kako si (i gde) merio kada si dobio napon od 14,6 volti iz reglera? Nejasno je šta ti znači izraz "kad povežem na sitem", odnosno šta to povezuješ i sa čim (ili preciznije rečeno, šta je i od čega bilo odspojeno pre tog povezivanja)? Merenje jednosmernog napona se vrši NA KLEMAMA AKUMULATORA kada je sve komplet povezano i kada je broj obrtaja preko 2.500 obrtaja. Ne smeju se u toku rada skidati kleme sa akumulatora niti smeju da se u toku rada otkačinju provodnici sa reglera. Kako mi se čini iz tvog opisa, ovo što ti radiš vodi direktno u nastanak težeg kvara. Slobodno me pozovi na 063 106 3937 da pokušam da ti objasnim šta i kako da kontrolišeš i da meriš. A inače, dobrodošao na BJB i da se lepo družimo. Promenio Maj 8, 2019 član zika56 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema K1 2 Napisano Maj 8, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momce 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11246 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha,ovo nije cuo ni od bliznjih jedno 25 godina 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema K1 2 Napisano Maj 30, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Haa taj rad. Sredio sam Suzanku opet sam odradio namotajr. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema K1 2 Napisano Jun 1, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: 16000 Leskovac Motocikl: Suzuki GSXR K1 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjena Suzana IMG-20190530-WA0003 IBB.CO Image IMG-20190530-WA0003 hosted in imgbb.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...