root012 191 Napisano April 23, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Planiram uskoro kupiti jedan od ova dva skutera, ali dvoumim se jako između ova dva skutera. Da li može neko ko već vozi ili je vozio neko duže vreme neki od ova dva skutera da mi kaže neke svoje utiske dobru i lošu stranu, šta se najćešće kvari. Isključivo gledam verzije od 500ccm razlog je zato što mnogo više putujem i mnogo više provodim vreme na otvorenom putu planiram ove godine otići na more sa devojkom i ne znam koji od ova dva skutera uzeti i koji je najbolja solucija. Iskreno želim čuti i vaša mišljenja pa na kraju da sumiramo utiske i po tome odlučim, imao sam prilike da vozim atlantika i jako velik skuter mnogo mesta ali opet do sada nikada nisam imao susreta sa x9 znam da oba imaju isti agregat. Koja bi vaša odluka bila da ste u ovakvoj dilemi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan На овом форуму много већи број људи вози АА.Тако да верујем да је квалитетнији и удобнији за путовања.Ја бих одабрао Х9 јер је лепши Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano April 24, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo je pitanje koji je u boljem stanju od ta dva, mala prednost ide ka AA iz nekioliko razloga. - Prvi razlog je taj sto kod X9 crkavaju obe inst. table, najpre bord na kormanu. Ima dva tipa, nisu bas jeftine i tesko ih je naci u ispravnom stanju. - Drugi razlog su retrovizori, cim dohvati asflat (pu pu dlaeko bilo) to je prvo sto puca, polovnih nema za lek, novi imaju finu cifru. - Treci razlog je losa dostupnost akumulatora, jer se nalazi skroz u dupetu skutera kao i kod AA, s'tim da moras skinuti kofer, plocu, ceo nosac, plastiku izmedju stopaljki da bi mogao doci do akumulatora (vlascini obicno izvuku zice ispod sedista koje su direkt zakacene na kleme pa preko njih vrse dopunu akumulatora da ne bi sve skidali). Kod AA je to mnogo jednostavnije, odvijes 2 srafica iz "gepeka" i to je to. Inace, mislim da ce biti jedan dobar AA uskoro na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano April 24, 2019 (promenjeno) U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan posto sam imao i x9 i AA, da ti navedem i jednu prednost x9 na njemu imas vise mesta da ispruzis noge, dok kod AA moras da sedis kao na stolici. i meni je isprva bilo neobicno, posto je AA gabaritno veci, ali je drugacije resen. naravno, sediste je samo po sebi udobno, tako da to nije preveliki problem. s druge strane, AA taj nazovi manjak prostora za noge nadomescuje roll barovima koje x9 nema EDIT: podsetio me kolega ispod da napisem, ovo sto sam ja pisao vazi za stariji tip, atlantic classic Promenio April 24, 2019 član sether 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano April 24, 2019 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan x9 500 elektromotor za podizanje na centralni stender, blutut muzika na kormanu. Aprilia mi se svidja samo klasik ( stariji model ako ne grijesim ) ima prostora i za mene prelijepu instrument tablu. Imao sam oba, x9 180 i AA500. Slozicu se da treba uzeti onaj koji je u boljem stanju, a najbolje sa preporukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Maj 19, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka pala na AA500, pazario ga pre par dana juce ga dotero, evo par slicica. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! Da te lepo služi. Načitasmo se tvojih putopisa i dogodovština sa Leonardom, tako da će verujem sada biti još više trenutaka za tvoje uživanje a nama za čitanje ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Kao i kolegi Zubi i meni je X9 lepsi. Sad opet o ukusima se ne raspravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 2, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost Atlantic vraćen vlasniku, ne može da se registruje zbog promenjene kilovataže .. Idemo dalje, sutra najverovatnije idem da gledam X9 500 pa moguće da će da padne jedna X9tka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Jul 2, 2019 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan ajd sa srecom, i meni x9 vise " puni oko " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 8, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan После много тражења скутера, напокон је купљен легалан скутер X9 500 кубика. Ускоро стављам слике. Јако удобан скутер милина да га возиш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нек' је са срећом! Надам се да имаш доброг мајстора да га претресе пре употребе, посебно струју. И да га у здрављу возиш! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Jul 8, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uh danas jednom (X9), sveze kupljenom zamenih regler.... majko mila stanja, samo cu to reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 8, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Uh danas jednom (X9), sveze kupljenom zamenih regler.... majko mila stanja, samo cu to reci. Немој да ме плашиш одмах Pre 2 sati, Zuba87 je napisao: Нек' је са срећом! Надам се да имаш доброг мајстора да га претресе пре употребе, посебно струју.И да га у здрављу возиш! Мораће да иде на сервис наравно, и ако власник каже да је пре 500 километра мењао уље, ролнице и каиш. Да се испроверава све шта треба, крајем августа треба да се направи бар једна добраа тура Први утисци су океј, видећемо за неких месец, два какво ће стање бити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti prve vožnje do Satelisa na jedan dobar pregled, tek da znaš na čemu si @root012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...