Van_Helsing 0 Napisano April 22, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB 1000 Big one Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, kupio sam nedavno Honda CB 1000 Big one. Ipak, u nju ima da se malo ulozi.. Prosli vlasnik je pokusavao neku preradu pa bih probao da je vratim u fabricko stanje koliko je to moguce. Ukoliko ima dje djelova za nju, javljajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh... teško za nju da ima išta od delova. Ja sam je imao do pre 2 meseca, otprilike... Poprilično redak model kod nas. Pojedini delovi na E-Bayu koštaju kao ceo motor. Šta ti konkretno fali za tvoj motor? Baci neku sliku svog motora... Ovo je bio moj Big One: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 22, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ThePainkiller je napisao: Uh uh... teško za nju da ima išta od delova. Ja sam je imao do pre 2 meseca, otprilike... Poprilično redak model kod nas. Pojedini delovi na E-Bayu koštaju kao ceo motor. Šta ti konkretno fali za tvoj motor? Baci neku sliku svog motora... Ovo je bio moj Big One: Nešto sam očigledno propustio. Sećam se koliko si jurio da prodaš TDM da bi kupio tu Hondu a sad iz tvog posta čujem da si je prodao. ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Arso je napisao: Nešto sam očigledno propustio. Sećam se koliko si jurio da prodaš TDM da bi kupio tu Hondu a sad iz tvog posta čujem da si je prodao. ???? Eh, da... Jurio kao muva bez glave... dade odličnog TDM-a da bi kupio tu CB-jku koja mi (i pored toga što je imala dosta da se uloži) nije legla. Menjao sam je sa drugarom za VFR 800 Fi, koji takođe prodajem, jer hoću da se vratim na TDM opet. CB je lokomotiva od motora, pravi muški motor i baš je gvozdena mašina, ali nije bio za mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano April 23, 2019 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta....Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Van_Helsing 0 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB 1000 Big one Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno, far okrugli, stop svijetlo originalno, 2,3 crijeva, gumice za karburatore.. kod majstora je sjutra, tek ce da se vidi sto i kako detaljnije ali unaprijed rekoh da se raspitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ni migavci nisu originalni, ni top, a i satovi mi nekako čudno izgledaju... Fale ti i bočne "bubreg" plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Van_Helsing 0 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB 1000 Big one Prijavi odgovor kao problematičan e te bubreg plastike imam samo nisu montirane..rucica od kocnice je slomljena ali imam novu. filter vazduha imam novi nije montiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano April 23, 2019 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je “tjunirana”Sve se to da resetirati, samo polako.Boje joj stoje samo tako...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano April 23, 2019 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Honda Xl 13.04.2019 - ID 44298877 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Imam dosta delova za Honda motocikle. Migavce, retrovizore, stop lampe, ... Imam stop svetlo. Treca slika, cetvrto po redu. Popust se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2019. at 0:12, malitomic je napisao: Motocikli | Oprema i delovi : Honda Xl 13.04.2019 - ID 44298877 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Imam dosta delova za Honda motocikle. Migavce, retrovizore, stop lampe, ... Imam stop svetlo. Treca slika, cetvrto po redu. Popust se podrazumeva Khm...gde si bio kada si meni trebao... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano April 25, 2019 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ja dugo ali sam poprilicno lenj da pregledam sta je ostalo od tih delova i da ih komad po komad stavljam u oglase. Lakse bi nasli put do kupca, znam, al' jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...