Jump to content

Moto Zajednica

Prikolica suvozaca odnosno teret (?)

Recommended Posts

• Drug član, 1826 postova

Da li neko zna kakva je situacija sa registracijom bocnih odnosno teretnih prikolica za motore kod nas. Kakvi su kriterijumi odnosno sta se proverava?

Kako se bavim samogradnjom svega i svacega, samogradnja prikolice mi se cini kao relativno jeftin i jednostavan poduhvat. Rekao bih da je veoma korisna jer rasterecuje motor i ne utice na balans. Prikolica sa 1 tockom mi se cini kao dobra stvar za manji teret i jednostavna je za izradu. Planirao sam nesto slicno za bajs, ali kako kupujem motor bas bih napravio istu stvar za njega.

Pod uslovom da prikolica iz samogradnje ima stop svetla i migavce pretpostavljam da je moguce registrovati.

Evo jednog super primera..

1437906405_4aca27b5fb.jpg

...ili nesto ovako

backview.jpg

Takodje me zanima bocna prikolica. Da li neko od vas ima bocnu prikolicu na svom motoru? Kakva su iskustva u voznji iste. Deluje mi kao prilicna smetnja u krivinama... Unapred hvala na odgovorima. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Teziste je veoma nisko postavljeno i verujem da minimalno utice na skretanje za razliku od bocnih prikolica pogotovo ova verzija sa dva tocka.

Ne verujem da se igde dobija nesto ovako uz motor, mozda ako je masina skupa pa ti daju gratis ali ne verujem.

Ja sam hteo da je sam napravim, pa nebih imao atest koji je mozda neophodan. Nemam pojma kako to ide. Nadam se nekom odgovoru ovde.

To sto je prikolica sa jednim tockom slikana s boka pa se ne vidi tablica, ne znaci da nije registrovana.  ;) Nosac tablice se ipak vidi.

Siguran sam da nije dozvoljena vuca prikolica koje nisu registrovane ni u jednoj zemlji, posebno jer iste zaklanjaju tablice motora pa je samim tim  i motor nemoguce identifikovati.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja