fibra 345 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kakva je situacija sa registracijom bocnih odnosno teretnih prikolica za motore kod nas. Kakvi su kriterijumi odnosno sta se proverava? Kako se bavim samogradnjom svega i svacega, samogradnja prikolice mi se cini kao relativno jeftin i jednostavan poduhvat. Rekao bih da je veoma korisna jer rasterecuje motor i ne utice na balans. Prikolica sa 1 tockom mi se cini kao dobra stvar za manji teret i jednostavna je za izradu. Planirao sam nesto slicno za bajs, ali kako kupujem motor bas bih napravio istu stvar za njega. Pod uslovom da prikolica iz samogradnje ima stop svetla i migavce pretpostavljam da je moguce registrovati. Evo jednog super primera.. ...ili nesto ovako Takodje me zanima bocna prikolica. Da li neko od vas ima bocnu prikolicu na svom motoru? Kakva su iskustva u voznji iste. Deluje mi kao prilicna smetnja u krivinama... Unapred hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bas mi se ne svidja ova opcija prenosenja tereta.. da nije mozda malo teze skretati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Teziste je veoma nisko postavljeno i verujem da minimalno utice na skretanje za razliku od bocnih prikolica pogotovo ova verzija sa dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako se to nabavlja? uz motor kao dodatna oprema ili se narucuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da se igde dobija nesto ovako uz motor, mozda ako je masina skupa pa ti daju gratis ali ne verujem. Ja sam hteo da je sam napravim, pa nebih imao atest koji je mozda neophodan. Nemam pojma kako to ide. Nadam se nekom odgovoru ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pimeto sam da je prikolica sa dva tocka registrovana, a ona sa jednim ne - tako da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan To sto je prikolica sa jednim tockom slikana s boka pa se ne vidi tablica, ne znaci da nije registrovana. Nosac tablice se ipak vidi. Siguran sam da nije dozvoljena vuca prikolica koje nisu registrovane ni u jednoj zemlji, posebno jer iste zaklanjaju tablice motora pa je samim tim i motor nemoguce identifikovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...