Setac035 328 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je ovde bilo dve teme ranije ,ali me zanima da li ovaj motor jos neko ima u Srbiji osim mene i ako ima neki kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 9, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih 10tak u Srbiji, mozda ni toliko. Poznajem jednog momka koji je imao taj motor. Motor je odlican jer je uradjen da zdere kilometre al komplikovan za odrzavanje zbog manjka delova, i mnoge stvari na njemu nisu standardne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog kuma ima komplet mašina i gomila nekih još delova za GTS. Od karoserije, naročito prednje nema ništa...jer je stradala u sudaru....možda neka sitnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi neki kontakt od njega ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 11, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo broj telefona... 063 7706512 Bata. Za sve zainteresovane, zovite pa pitajte, ja nemam puno informacija. Znam samo da je motor bio u sudaru i da prednjeg dela praktično nema. Mašina bi trebalo da je kompletna...stoji u zatvorenom na paleti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...