Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, konačno sam zajahao tanjiraču, te rešio problem. Rezultat se vidi po tome kako mi se smeje brk, što je u principu svaki put kad kresnem mašinu. Svakome od kolega koji planiraju da sjašu sa dva na ohne zylinder (tj. sa adventure/touring motora na dual-sport), rad sam da podelim svoje iskustvo i neki long term review što rekli ovi emglezi. Takođe, uvažite svakoga i proverite sve ali vaš izbor na kraju dana jeste vaš izbor... Ovo govorim najviše zbog tradicionalne okrenutosti japanskoj četvorci ovde u Srbiji. Motori, niti išta drugo nije predviđeno da se održava po želji, već po potrebi. Pa se tako nadam da ćemo se ja i ova vel'ka koza družiti još mnogo kilometara u zdravlju. Hvala vam svima na učestvovanju, savetima i održavanju teme. Pojedine kolege su dosta vremena potrošile da mi prenesu svoja iskustva i veoma sam srećan zbog toga. Što se mene tiče, može lock na temu! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lepa colour sema, dvaka cast na izboru! Dugo km da te sluzi! Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala burazeru, na vezi smo da proteramo po džombi po dogovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Moze moze, pogotovo u ovakvim situacijama gde mi fali bar jos jedan par ruku i nogu da izguram jos malo pa odo i ja u dual sportSent from my FIG-LX1 using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, knez.mladja said: Moze moze, pogotovo u ovakvim situacijama gde mi fali bar jos jedan par ruku i nogu da izguram jos malo pa odo i ja u dual sport Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Au veselo! Svinja u blatu! xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Imam traume od blataSent from my FIG-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1185 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Brko das jedan krug? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2413 Napisano Maj 28, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo. Sada ide kiša pa možeš da ga zaglibiš dobro !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, PaPaja said: Brko das jedan krug? Ima limit težinski... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mimeola said: Cestitam!! Hvala burazeru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1522 Napisano Maj 28, 2019 Никад не једи жути снег!, 718 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Palja said: Ima limit težinski... Nemoj da mu das, ce da pokvari nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, WlayCo said: Nemoj da mu das, ce da pokvari nesto... Ma kliker bi pokvario... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan I šta kažu iskustva od godinu dana? Off, TET-ovi, šoderi..? (asfalt me ne interesuje..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Maj 31, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2020 at 8:40 PM, Alp said: I šta kažu iskustva od godinu dana? Off, TET-ovi, šoderi..? (asfalt me ne interesuje..) Skoro sam se kanio da bacim neki komentar tako da si me taman sad pecnuo. Trebalo je vremena da se aklimatizujem, to stoji. Motor je bio garažiran i uležao pa sam se družio sa majstorima u početku. Elem, posle svih pizdarija, privikavanja na ovaj sirov odziv gasa i mašinu - presrećan sam. Peglao sam delove TET-a, prašinario po šumama i tražio trekove i sve to ide fino. Motor je izuzetno visok te nije idealan za single track i hevi off (mada ima glava koji i to praše s njim). Svakako dobio sam šta sam hteo i jasno mi je što koza ima fanatičnu bazu ljubitelja. Slika u prilogu u prirodnom staništu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 31, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ima puno off tura po Srbiji za koje je taj motor napravljen. Ako si zainteresovan, mogu ti javiti kad neku od tih organizujemo. Poz.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Jun 1, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Alp said: Ima puno off tura po Srbiji za koje je taj motor napravljen. Ako si zainteresovan, mogu ti javiti kad neku od tih organizujemo. Poz.. Vrlo rado. Ovde sam i kolegu koji je pratio temu skontao, istim putem je krenuo - prodao Stroma i zajahao CRF250 Rally, tako da valja imati ekipe za akciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...