Lukac 1397 Napisano April 9, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam Tre-k, pravih 35000km, kupljen nov u Srbiji, god 2008, registracija istekla,prosle god, obavezan prenos, cena dogovor po pozivu ja sam treci vlasnik.Dodatna oprema original Benellijev sportski izduv+standardni,Benelli kozna tank torba i drzaci, nosaci kofera GIVI, kres padovi ,led zmigavci itd.Motor ima fabricki power commander 137ks-112ks, usd viljusku Brembo kocnice, ubrizgavanje lagan vozan i upravljiv sa odlicnim uspravnim polozajem sedenja,udoban sa dvoje i koferima, mali potrosac sa iskljucenim PC. Tre-k, Amazonas, TNT (isti agregat) su imali dosta fabrickih mana-frajlauf, nosac alternatora,korpa kvacila, slab akumulator itd.Zimus sam za njega kupio u Benelli Superstore (Belgija) i tunning firmi Bennets (Engleska), nov kompl frajlauf+rez venac, Z-25 gear (sistem koji povezuje,frajlauf , alternator i korpu kvacila),Z17 gear, jaci alternator i jaci akumulator, modifikovanu korpu kvacila i dobio da motor pali na dodir dugmeta.Ovo sam napisao jer kod nas vaze razne fame i neistine za ovu marku motora, bolje da je bivsi uvoznik obucio majstore koji su ih sklapali, manje bi bilo problema.Lukac 064 9760896 i 011 8484211 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4894 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste? Koliko CC? Koliko je vlasnika imao? Koja mu je potrosnja? I da jos jedna stvarcica, umalo da zaboravim, nebitna skroz, koja je CENA? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1453 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2008 ili 2009 na sajmu je ovakav beneli bio izlozen. Tada mi je to bio najlepsi motor na sajmu. Imam negde i slike. Uzivo izgleda predobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mislim da je 2009, kad je bila i nova "Big Bang" R1..Trek bio žuti, mnogo ludo izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 9, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se kolegama, god 2008, prva reg 2009, 1130ccm imaju sva tri modela, ja sam treci vlasnik. Cena za ovakve tesko prodavljive modele (moje misljenje, stanje motora itd) bi isla od 2500e do preko 4000e koliko je pre mesec dana trazio vlasnik TNT 2007god na pol automobilima.Zato je bolje videti motor, porazgovarati uzivo iscenjkati se ili ga menjati za neki motor ili auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Luki,zamisljam tebe i dragu na njemu...osmeh mi ne silazi sa lica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 10, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i tebi prijatelju, vec sam uzeo VFR800 za ovo leto, cekam da skupim 33000 za prvu registraciju,Beneli ce morati da ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5064 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opasna mašina I iz iskustva mogu da kažem da je bolje kupiti motor koji je možda i skuplji ali u dobrom stanju jer od onog koji ćeš polako da sređuješ nema ništa. Ja i sad pomislim na jednog Fazera S1 koji je Lukač prodavao pre nekoliko godina, tako da mislim da ko hoće ovakav motor da bi trebalo da ode da pogleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4894 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Lukac said: Izvinjavam se kolegama, god 2008, prva reg 2009, 1130ccm imaju sva tri modela, ja sam treci vlasnik. Cena za ovakve tesko prodavljive modele (moje misljenje, stanje motora itd) bi isla od 2500e do preko 4000e koliko je pre mesec dana trazio vlasnik TNT 2007god na pol automobilima.Zato je bolje videti motor, porazgovarati uzivo iscenjkati se ili ga menjati za neki motor ili auto. Hvala! Bas lep motor, ja sam plasljiv za delove i odrzavanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 10, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Delova ima, ja sam u decembru i januaru,pazario iz Belgije i Engleske, bez problema.Ima i u italiji,i nesto preko Aliexpressa iz Kine.Ovaj motor je relativno lak za rasturanje i odrzavanje,recimo ima tzv "trkacki ili kasetni menjac"znaci skines lanac sa prednjeg lancanika, odsrafis 6 imbusa i i izvuces ceo menjac sa strane a da pritom ne diras karter i ne rasturas motor na pola kao kod vecine Japanaca. Koliko sam ja informisan ovaj tip agregata je bio prvobitno predvidjen za trke, znaci palio se na onaj valjak (kao GP motori) pa su ubacili kasnije sistem alnaser - frajlauf koji je imao do modela 2009, puno mana.Naravno ,pojavilo se vise tzv aftermarket delova-kao sto je firma Bennet tuning od koje sam pazario par stvari.Mi smo uradili u servisu jos par modifikacija, izvinjavam se na opsirnijem textu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti nastavi opsirno da pises o ovakvom dragulju... I napisi koliko dugo je kod tebe i dal' je prethodno bio u Kikindi (ako ne gresim) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 11, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, od kupovine u Beogradu zadnje 2.5 god kod mene,pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 11, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Jednu sezonu sam se druzio sa ovim odlicnim motorom, mislim da konkretno ovaj primerak nije iz Kikinde.Ovaj model, osim pomenutih, ne zadaje vece probleme vlasniku a sa druge strane pruza odlican odnos ulozeno-dobijeno.Posle petnaestak razno raznih motora I kategorija koje sam isprobao, sa Benelijem sam se najsladje navozao. Pravi sport touring. Motor radi ugladjeno, brzine se mogu saltati vec pri 2.500-3.000 obrtaja.Motor se ne buni, nema vibracija. Pri svakom jacem zavrtanju rucice gasa, rado pokazuje I svoju sportsku stranu. Izuzetno upravljiv I lagan a dovoljno udoban za duze ture. Prava je steta sto nisu nastavili sa razvojem ovog modela.Jedino po cemu zaostaje za modernom konkurencijom su el.paketi, izostanak abs-a kao I nesto veca prosecna potrosnja pri sportskoj voznji.Nadam se da Sam pomogao potencijalnim kupcima Sent from my Mi A2 using Tapatalk 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano April 15, 2019 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava? Bili Zvezdarci? Cekam da se proda i da prestanem da lupam glavu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 30, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan U zameni za Benellija bih uzeo neki mini van u ceni motora ili u manjoj uz doplatu, tablica je odjavljena i prenos je obavezan,moze i na moj trosak zavisi od dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Maj 15, 2019 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Benelli prodat za cash, sretna prodaja i ostalim forumasima 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...