Throttle Addict 918 Napisano April 7, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kupljena nova prosle sezone i nosena u tom periodu.Nema tragova koriscenja, kaciga je nosena uz potkapu svaki put, sto se vidi po stanju postave koja se vadi zbog potrebe pranja.Mehanizam bravljenja, ventilacije i suncanog vizira su u potpuno ispravnom stanju!Uz kacigu ide originalna X Lite vreca i postavljen je Pinlock vizir.Tehnicki podaci: - velicina XXL (63-64), moj obim glave je 62cm i meni je idealna, - tezina 1610g, - na SHARP testu ocenjena sa 4 zvezdice od 5, - proglasena za kacigu sa najkvalitetnijim i najsigurnijim sistemom bravljenja.Kacigu iskljucivo prodajem iz razloga sto sam kupio drugu, napominjem, kaciga je bukvalno kao nova i bez skrivenih mana!!! Najtezi deo, cena.....250 evra fiksno. Kontakt telefon 069/396-12-70 Cena za istu u Motoringu je prava sitnica, samo 64k Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Stavljas me u poziciju da sad prodam moju kacigu, Scorpion ADX1, da kypim ovu od tebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 8, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Stavljas me u poziciju da sad prodam moju kacigu, Scorpion ADX1, da kypim ovu od tebe Sta cu kad sam los co'ek Aj resavaj to da i ja isplatim onda Schubertha Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 19, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i dalje u ponudi uz blagu korekciju cene, 220€.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 22, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 150€, posto imam nemarne i nekulturne kolege. Gospodin je iz nepaznje udario kacigom od metalna vrata dok je nosio.Nije nista puklo, spao je samo lak i farba i to samo u toj zoni na slici.Ja to ne mogu da gledam i jako me nervira, ako nekome ne smeta eto odlicne kacige po niskoj ceni!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 25, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...