severian 17019 Napisano April 10, 2019 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je staza svojevremeno pomogla da bez uzbuđenja vozim svaku krivinu u saobraćaju (uglavnom nema takvih kakvih ima po stazama, sa tim brzinama), kao i da generalno mnogo hladnije vozim. Kako ovih 6-7 godina vozim stazu (i šumu), u saobraćaju sam generalno drastično smanjio doživljaj i tretiram ga baš tako - kao javni saobraćaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano April 10, 2019 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, severian je napisao: kao i da generalno mnogo hladnije vozim. Kako ovih 6-7 godina vozim stazu (i šumu), u saobraćaju sam generalno drastično smanjio doživljaj i tretiram ga baš tako - kao javni saobraćaj Upravo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano April 10, 2019 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan A desi se vremenom … nekima, da jednostavno zastrane i ostanu na stazi. Vremenom kako si na stazi brzi i sigurniji, ulica ti postane problem, jer tu su prepreke koje ti smetaju … Sve je prepreka od bankine, Laste, kamena, traktora … kreces da mucis I sebe I motor jer to nije to. Ti znas da znas ali ne da ti se. Previse je lepo na stazi bez svega toga, I vise ne vozis/vozim ulicu jer … pao sam ispred lezeceg jer je bio pesak, a navikao na kocenje sa dva prsta - slojevito .... covek treba da ostane priseban kad oseti stazu a zeli da vozi i ulicu …. Ja nisam uspeo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano April 10, 2019 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da svratim neki dan u intro grupu. Samo da bih popravio držanje putanje u krivini sa konstantno brzinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...