jovan jovanovic 0 Napisano April 6, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Imam husqvarnu Te 610 1999 Radio sam generalku i vozio sam posle toga jedno 1500km i jedan dan kad sam bio u voznju motor mi se ugasio, ja i brat smo ga rastvarali i u motor je sve u redu osim sto je bilo pomijesano ulje i antifriz jer mi je diktung otisao i onda sam stavio polovan.. Posle smo dovodili navodno neke majstore da ga gledaju i ne znaju sta mu je posto nema u cg majstora.. Motor kad kurbla nakon duzeg kurblanja pukne na auspuhe ko iz pistolja i primijetio sam kad to pukne da varnica izbije na kurblu.. Evo 3 god mi je u garazu zbog tog kvara ja msl da nebi trebo da je veliki kvar jer ima kompresiju???? Unaprijed zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano April 6, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Svećica ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan jovanovic 0 Napisano April 6, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam je proverio struju baca, ali uopste ne zamasti samo se vidi da ima benzina na nju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7712 Napisano April 6, 2019 Drug član, 2954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda probija na kapi za svecicu. Skini kapu, pa probaj bez nje zakaciti za svjecicu, da vidis hocel upalitiПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano April 6, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, jovan jovanovic je napisao: Kad sam je proverio struju baca, ali uopste ne zamasti samo se vidi da ima benzina na nju.. Meni sve četiri svećice bacale varnicu, dva puta sve vadio, čistio, vraćao... odem, kupim nove, upali onako rastavljen, samo stavio kablove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan jovanovic 0 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu, kupicu svecicu pa cu isprobat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan jovanovic 0 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Husqvarna TE 610 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2019. at 22:23, mrle je napisao: Meni sve četiri svećice bacale varnicu, dva puta sve vadio, čistio, vraćao... odem, kupim nove, upali onako rastavljen, samo stavio kablove. Zamijenio i nista se ne desava Isto nema njemu izgleda popravke bez dobrog majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...