Jump to content

Moto Zajednica

jovan jovanovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Crna Gora
  • Motocikl
    Husqvarna TE 610

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

jovan jovanovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Dbr ova slika ovo sam samo slikao. Postavljao sam ja otisao krug i ona mi vrace kad ubacim u prvu cim prebacim u 2 isto ko da zakuje, a stavio sam ga na potkocivac i umesto rukom, ali kad ga ja vracem oce do u 6
  2. Ima na sltericu kao feder i ona vrace saltericu kad se ubaci u brzinu i ona mi se skinula, da li moze bit problem da je nisam vratio dobro, ili da je problem sa menjacem?
  3. Zdravo! Kako sam mijenja dihtung na deklo od ulja I iskocila mi je opruga na saltericu od menjaca i ja sam je nekako postavio.. Kad sam postavio i krenuo krug samo mi radi prva i druga, a kad je umesto oce u svaku Da li neka zna u cemu je problem??
  4. Hvala Brt.. A moze li da bude do neceg drugo?
  5. Zdravo!! Imam problem na husqvarnu te 610 Danas sam primijetio da mi kapa ulje na dihtung i kad sam ispustio ulje da vidim u cemu je problem ulje mi je mirisalo bas jako na benzin.. Da li neko zna u cemu moze bit problem??
  6. Ima li koji majstor da prolazi u skorije vrijeme kroz Bijelo Polje, Crna Gora??
  7. Zamijenio i nista se ne desava Isto nema njemu izgleda popravke bez dobrog majstora
  8. Probacu, kupicu svecicu pa cu isprobat..
  9. Kad sam je proverio struju baca, ali uopste ne zamasti samo se vidi da ima benzina na nju..
  10. Imam husqvarnu Te 610 1999 Radio sam generalku i vozio sam posle toga jedno 1500km i jedan dan kad sam bio u voznju motor mi se ugasio, ja i brat smo ga rastvarali i u motor je sve u redu osim sto je bilo pomijesano ulje i antifriz jer mi je diktung otisao i onda sam stavio polovan.. Posle smo dovodili navodno neke majstore da ga gledaju i ne znaju sta mu je posto nema u cg majstora.. Motor kad kurbla nakon duzeg kurblanja pukne na auspuhe ko iz pistolja i primijetio sam kad to pukne da varnica izbije na kurblu.. Evo 3 god mi je u garazu zbog tog kvara ja msl da nebi trebo da je veliki kvar jer ima kompresiju???? Unaprijed zahvalan..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja