DarkoČa 1760 Napisano April 5, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zatamljeni vizir za SHOEI Raid 2 kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 5, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima isti vizir kao i SHOEI MultiTec, SHOEI X-Spirit, SHOEI XR1000, cisto da znas ako trazis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 5, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, СајберГастарбајтер said: Ima isti vizir kao i SHOEI MultiTec, SHOEI X-Spirit, SHOEI XR1000, cisto da znas ako trazis. Hvala na obaveštenju, sad nešto kopam svugd ei naleteo sma na tu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo očekivan odgovor, Motoland prodaje te vizire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13832 Napisano April 5, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za X spirit III proveri da li ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 6, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Louisu. Gomila Probiker akciza, koji je Louisov brend, nosi isti vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, debeljan said: Vidi u Louisu. Gomila Probiker akciza, koji je Louisov brend, nosi isti vizir. angažovao sma ortaka koji je u Namačkoj da mi pogleda, tamo je 29eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, dvlns said: Imam ja za X spirit III proveri da li ti odgovara Ae čim proverim, javim ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DarkoČa said: Ae čim proverim, javim ti Ipak ne odgovara druže, vizir je za Kacige Shoei NXR Shoei X-Spirit III Shoei RYD to je šifra vizira CWR - 1, a meni treba CF - 1V taj vizir je za Raid II XR-1000 X-Spirit Ali hvala ti u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 13, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pronađen vizir za Kacigu u Moto - Land-u 6.000,oo rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13832 Napisano April 15, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja i taj samo je malo ogreban gde ne smeta ali svakako bolje kupi nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 16, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, dvlns je napisao: Imam ja i taj samo je malo ogreban gde ne smeta ali svakako bolje kupi nov. Dobar je, ma to je sitnica, verujem da ne smeta, koliko ti ceniš tvoj polovan kao takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...