zbunt 1 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossruner Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan problem pa mi treba savet kako da postupim. U nedelju vozio bez problema a u ponedeljak nije hteo da se upali. Dam kontak , upali se instrument tabla i svetlo, cuje se pumpa, zaverglam on upali i posle 2 sekunde se ugasi. (ne dodje broj obrtaja do 1000rpm) Posto sam sumnjao na akumulator dosao je kolega sa svojim motorom prebacili akumulator i uspeo sam da ga upalim a da se nije ugasio posle 2 sekunde. Ostavio sam ga tako i dostigao je radnu temperaturu i broj obrtaja je bio kako treba 1100 u leru.(1500 dok se nije zagrejao) Posle paljenja PGM lampica (ona sto ima nacrtan motor) se pali u pravilnoj sekvenci blink - pauza 0,5-0,7s - blink - pauza 3 sekunde pa sve ispocetka. Zanimaju me da li smem da ga vozim do servisa ili moram da ga slepam. I ako neko ima savet koji servis koji ima dijagnostiku ili bilo kakav drugi savet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 3, 2019 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dal se pravilno puni akumulator ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zbunt 1 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossruner Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator je bio malo losiji ali nista kriticno ali na kraju sam ga ipak zamenio. To nije resilo problem i morao je na dijagnostiku i ustanvoljeno je da je problem do MAP seznora. Problem resen u rekorndnom roku u ProfiMoto-u. Oni imaju dijagnostiku za Honde za one koji ne znaju , kao sto ni ja nisam znao. Prilazem i dokument o PGI-Fi sistemu ako nekome zatreba 4-0_PGM-FI_System.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...