drumskalisica 8741 Napisano Mart 30, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan (FOTO) STRAVIČNA NEZGODA: Motorom naleteo na kružni tok kod Rode, suvozač odleteo nekoliko metara | NSU NSUZIVO.RS Večeras nešto pre 2 časa za sada nepoznati vozač motora naleteo je punom brzinom na kružni tok kod TC Roda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jadan kruzni tok. Ko li ga tu postavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10174 Napisano Mart 30, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Tamo je i moj drugar nasradao ni kriv ni dužan. Išao iz rode sa ženom i malim detetom a pojana budala prošla kroz kružni ( kroz ostrvo) i pogodio ga na drugoj strani. Sreća zakačio zadnji deo auta pa su prošli sa lakšim povredama a auto rashodovan. Ne znam zašto ali statistika za taj kruž i baš nije povoljna.Sent from my LG-D855 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 31, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, obojica su živa, doduše sa težim povredama ali to će se izlečiti . Dvojica teže povređena u padu sa motora na kružnom toku kod "Rode" | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Dva muškarca teže su povređena u udesu koji se tokom noći dogodio na Temerinskom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 110 Napisano Mart 31, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da.Žive tu blizu koliko sam cuo.Šta im bi?Послато са SM-A750FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sitni sati, manjak opreme? Meni lici na ono :" Kume, ajte provozam da vidis kako ide, i kako vozim! -Ajd kume, samo da popijemo ovo do kraja" P.S. Alkohol moze ali ne mora da je umesan. P.P.S. NE zamerite, ovo je moje vidjenje i moguce je da je totalno pogresno i netacno, formirano je na osnovu iskustva. Da oni prezive bez posledica, sreca niko vise sem njih nije ugrozen tog momenta, a da im ovo bude skupa, ali bez posledica, skola, ukoliko je greska njihova. Ponavljam, ako nije do njih (njega-vozaca) unapred se izvinjavam. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...