Lunja 83 Napisano Februar 10 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Ne da su dobre već su odlične. Ja sam ponosni prvi vlasnik Px 200 e iz 1985 godine u fabričkom stanju i dan danas radi kao Švajcarski sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ckalja 12 Napisano Sreda u 20:30 U prolazu, 26 postova Lokacija: Limassol Motocikl: Xmax Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje jedno za iskusne ja vozim duge motore i u vespe se ne razumem. Moj tast je zapeo da mu nadjem vespu, moram da naglasim da nema dozvolu za vecu kategoriu od 125cc. U zemlji u kojoj se nalazim mozda postoji opcija da vozi i 150cc ali to moram da proverim. Nasao sam 2 vespe Lx 150 2011g. i s125ie 2012g. Sta vi mislite koja je razlika, na sta treba obratiti paznju, potrosnja, mozeli se sa njom voziti duze kroz grad ili auto put zbog vazdusnog hladjenja... svaka informacija mi je dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 242 Napisano Četvrtak u 10:09 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Obe ove vespe su prilično slične. Trebalo bi da su obe sa ubrizgavanjem (proveri za ovu LX), vazdušno hlađenje, slična snaga i maksimalna brzina (do 95 km/h). Za grad odlične, za auto-put baš i nisu, gre'ota je to voziti punim gasom. Za hlađenje ne brini, rade one kao sat. Meni lično lepša je LX, onaj četvrtasti far i instrument tabla kod s125 su meni ružni. Ali, o ukusima se ne raspravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...