Vargapi 58 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Singularitet said: E pa svaka čast i zdravo da te služi! Mislim da si napravio dobar izbor i da ćeš se toga setiti kad god budeš sipao gorivo na pumpi Koja je bila cena, ako nije tajna? Hvala brate Cena je bila 4000e , spustio je na 3700e.. Vodio sam majstora sa mnom, kupio ga u Bugarskoj na moto placu.. Sad imam homologaciju 100e, carinu oko 650-700 e i registraciju oko 20k .. Opet izlazi jeftinije nego kod nas .. Naravno odmah smo porucili delove za servis : ulje, filter ulja, filter goriva, vazduha, svecice.. I stavicu kvalitetne lanac i lancanike .. Ovako motor je vrh, stvarno je k'o nov.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1951 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/26/2019 at 3:08 PM, Vargapi said: yamaha fazer 600 Fazer je po meni dobar izbor (ne samo što ja vozim isti), već po svim karakteristikama Tek sada videdh da si uzeo NC. Nek te u zdravlju služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo uzimaju za carinu, al sta je tu je. Ako je dobar motor i majstor potvrdio sredjuj papire sipaj sedi vozi i uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam.. Predati su svi papiri za carinu, homologaciju i to... Sad samo da sacekam 7-10 dana dok stigne to uverenje iz AMSS-a (taman dok zavrsim servise) i odma mogu da registrujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4644 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan gde su slikeeeeee ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Darko Mihajlovic said: gde su slikeeeeee ??? honda nc WWW.DROPBOX.COM Shared with Dropbox Evo ih brate Stavio sam juce Robertov race-ada auspuh, vrh mu stoji i jos bolji zvuk... ima tu u albumu i video snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost Moto 4 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1300S, APRILIA RSV1000R, YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj nc je odličan i bas lep motor. Top mu je legao perfektno - lep zvuk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4644 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da daaaa , top. Ima je moj ortak , samo automatik. Do jaja motorcic. U zdravlje !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...