Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Će se ne lažemo, ova je pre JKP čistoća narandžasta neg' "aj voz pušing veri 'ard" Promenio Jun 10 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 10 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da pored Nese nemam sta da pokazem, al' ajd' da se pohvalim. Posle 7-8 meseci od kupovine montirao bocne kofere. Prilicno sam zadovoljan. Kvalitet nije bas najbolji, ali za 22.000 sa nosacima je vrh. Jos kako ce mi trebati 1-2 puta godisnje, prezadovoljan sam. Vidim sad, fali mi ovaj stitnik iznad zadnjeg tocka... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 10 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre tako, bas ti je lep motor! I lepo opremljen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3238 Napisano Jun 11 Drug član, 801 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Je l ovo bese da su oni koferi sto im se ne zna koji je deo napred, a koji pozadi ili im je kacenje takvo da ne ostavlja sumnje za tako nesto? Ja bi ih, npr, okrenuo drugacije, da taj deo sto je sad pozadi bude napred. Izgleda mi aerodinamicnije i manje ostra ivica nego trenutno kako stoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2024. at 8:43, N.F.S. je napisao: Ovako sam se snasao da ga podignem dok radim i ne napravim kod strugara neke lepe. od prohroma prihvate, nego vidim da je M10 ali navoj neki sitniji, zna li ko sta da trazim (koji navoj?) Za sada sam provukao M8 sraf i sa druge strane kontrirao maticom, tako da bude dok izmenjam tecnosti. ja sam uzeo još 2007 ali mislim da sam dobro zapamtio šraf amortizeza od stojadina.neki sitniji navoj ali ne i standardni sitan i šraf valda 12,8 ,cena simbolična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 11 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Namestio sam Sale, M10, 1.25 korak navoja ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nego čitam ovde iskustva vas početnika niko da zatraži savet prvoborca od februara 2007 sa stažom do februara 2021 i da, ipaak je narandžasti najbrži naročito kad sam stavio mitasice sport force 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 11 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na prometalu!! sad će @N.F.S. to da picne.. Jel to nastavak na zadnjem amortizeru za spuštanje visine motora?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 11 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste! 25mm spusten nazad i isto toliko napred. Cekamo tehnickiiii 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 11 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, grafigo je napisao: Je l ovo bese da su oni koferi sto im se ne zna koji je deo napred, a koji pozadi ili im je kacenje takvo da ne ostavlja sumnje za tako nesto? Ja bi ih, npr, okrenuo drugacije, da taj deo sto je sad pozadi bude napred. Izgleda mi aerodinamicnije i manje ostra ivica nego trenutno kako stoje. Jeste. To su ti. Mogu "i ovako i onako". Meni se pa ne svidja kada stoje kontra. Tj. ispravno. Sa jedne strane imaju "macije oci", i po pravilu stoje kontra ali po meni nije to to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 11 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, N.F.S. je napisao: Jeste! 25mm spusten nazad i isto toliko napred. Cekamo tehnickiiii Visina me odbila od Versysa..,a znao sam da ima kit za spuštanje. S tim da bih ga morao uzimati polovnog, a to nisam htjeo,a nisam imao penezi za novog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 11 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Masina registrovana Porucio sam iz Motolenda onaj vizir sto je @lestra link postavio a da motor nisam ni probao Danas evo vozio malo, oko 100kmh, duva jbg ali nema buke oko usiju! Postavicu svakako ovaj visi ali ni fabricki mi ne smeta rekao bih! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se jedno dva sata pa evo brzinskih impresija! Upravljiv i bas lagan za voznju, manjih je gabarita nego sto sam ocekivao. Video sam koje korekcije moram odraditi na ogibljenju da to bude To! Branko je juce doneo potrebstine za servis oslanjanja, ovih dana da se toga dohvatim. Nesto cu kucati ali sve je to stvar licnih prohteva, nema univerzalnog stelovanja. Sto se tice agregata i njegovog mapiranja jesam osetio nervozu na zatvaranju pa otvaranju gasa, po dosadasnjem iskustvu to se desava zbog "ECO" normi i "deceleration fuel cut" komande u kodu ECU-a. Sve mi se svidja, i nista necu dirati resto, ser.br. racunara je vec poslat i cekam odgovor moze li se sta uraditi sa ovim prekidanjem brizganja na pustanju gasa. Rado se vozi i sestom u 3000 obrtaja. Menjac kratkog hoda i kratkog prenosa, cesto drugu zamenim prvom brzinom. Snaga se oseca drugacije i dosta je vise ima od NC750x koja je 100ccm jaca ali koristi polovinu obrtaja u odnosu na versys 650. Razlika je i u konstrukciji agregata (180c kawa / 270c honda)... Vibracija ima, nista strasno i nije mi smetalo, nemam trnjenje u sakama, polozaj sedenja opustajuci, kada sediste prepravim i uspravim naslon za krsta bice jos bolje! Ukratko, zabavan, agilan i dobrih kocnica! Vise karaktera doooosta od NC-a ali u odnosu na tigra (ocaran sam tim motorom!!!!) smesno i decije, svaku stavku radi "usiljenije", nije tako ugladjen, fin a potentan i jak. Ovoi je na 200km voznje, nije neko iskustvo.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 12 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni mnogo trnu ruke od vibracija. Vec posle sata voznje. Posle 2 sata ih ne osecam . Msm ruke I to obavezno imam rukavice. Razmisljam o onim sundjerastim navlakama za bajs, sto si kupio za neki prethodni motor. Nego se plasim da ne userem nesto i ne bude ruzno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije ruzno (meni!) a pomogne dosta gde mi ruke trnu! Ne navlace se preko postojecih, vec skines te, navuku se prvo gumeni ulosci (dolaze uz sundjeraste, krajevi se odseku posto su zatvorene) pa za njima sundjerasti. Bas su kvalitetni i bez problema traju 10000km. Troslojni su (do sake meka pena kao somot/tvrdi sunjer/guma...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 12 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Na TRK-u je ista, ili slična mašina kao kod Versysa. I vibracije se javljaju samo kod opterećenja. Al sve se riješi kad se mašina prebaci u veći stepen prijenosa i rastereti motor. Npr. sa suvozačem i stvarima uzbrdo,a malo gasaš brže, peta ili četvrta a preko 120km/h ili više. I definitivno nije napravljen za neku sporu vožnju,al to su pripisali poštivanju eko normi i osiromašenju smjese pri niskim obrtajima.. Da mi je to nekako zajebat..,ljubio bih asfalt po kome vozim. Apsolutno nisam imao drugih problema sa vibracijama. Računam više manje da su sve ostale redne dvice tu negdje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jun 12 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ukratko, zabavan, agilan i dobrih kocnica! Vise karaktera doooosta od NC-a ali u odnosu na tigra (ocaran sam tim motorom!!!!) smesno i decije, svaku stavku radi "usiljenije", nije tako ugladjen, fin a potentan i jak. Jel se sećaš šta sam ti ja rekao kad sam video tvog Tigra?? Da je to Versys na steroidima, barem meni po konceptu tako deluje. Ipak su i novčano, daleko jedan od drugog, i taj 3 cilindra agregat je druga dimenzija. ...moram da probam tigra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem polako Menjam klizace, semeringe, prasinare... Ovo je ulje koje istacem, vidjao sam nova prljavija! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: moram da probam tigra. Mene je ocarao i sigurno cu ga imati cim se pojavi dobar! Sigurno! Bas bih voleo da cujem tvoje misljenje posle probe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1602 Napisano Jun 12 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Juče prodje pored mene,ja pešaka beli ST table sa nekim izduvom šmekerskim dubokog tona ne preglasan vauSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema vizira ni danas ocigledno... Nego, obratiti paznju gde je osovina zadnjeg tocka a gde mi je teret! Veselooooooo Dodas gasa u drugoj a on se propne na tocak! Hahahhaaaa, lepota jedna... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce biti dobro dok ne sjednes zenu nazad, a on se krene uvijati po krivinama. Koliko puta me je prepao jer sam mislio da mi je pukla guma u sred krivine Ali kad vozis sam i nema nikoga nazad da se naslanja na taj topcase, mozes ga kao BMX-a vrtiti iz lijeve u desnu i nazad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22132 Napisano Jun 12 Integrisan, 9534 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U procesu sam stelovanja oslanjanja, nece te situacije biti! U odnosu na NC azdajica, mozes i aute da pretices na bum, bez da se pripremam i gledam nesto daleko (sto i radim svakako!). NC ima svojih drazi, menjac za pozeleti! Ovde je sve to dosta grublje, neartikulisano.... Hondu (nc) zamisljam kao neku damu iz stare engleske, ugladjenih pokreta i finih manira , a ovaj motoric je jbg Sir Oliver iz Alan Ford-a Nije bas celavi engleski navijac, bez "keca" i sa oziljkom na levom obrazu (to je gsxR), kao Oliver, nesto manira i uvek snalazljiv! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1300 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Nego, obratiti paznju gde je osovina zadnjeg tocka a gde mi je teret! Veselooooooo 12 cm kraće medjuosovinsko od nc-a. Pošto se većinom vozim u dvoje to me je opredelilo za Hondu. Nisi probao Nešo nc '21.god, može prilično da se razgoropadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7299 Napisano Jun 12 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Na versys sednem i pogledam u zadnju osovinu, a ona mi doslovce iza linije dupeta. Ta njegova ciklistika je meni highlight tog motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...