bajker71 13251 Napisano Nedelja u 12:59 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DraganNS je napisao: "onemoćale ruke, oslabio vid...". Ručno se diže a sam se spušta?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8839 Napisano Nedelja u 13:02 Drug član, 1845 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste mi dali materijala za muški "ikskjuz": nije to zbog krštenice nego zbog sedišta. Rekli ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano Ponedeljak u 21:03 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Par dana pauze oko motora jer je kod kuće bilo nekog posla, ali sam večeras sastavio motor skroz I na kraju napravio i jednu probnu voznju do Ralje Od svega me je najviše oduševila kočnica, to se stvarno samo poželeti može, mnogo bolja nego na mom starom. Ovaj novi lepo i glatko ide, bas se oseti da je"ko nov". U odnosu na stari ima izraženu vibracija na oko 3500rpm i jasno mi govori da bi želeo nizi stepen prenosa. Starom je opet bilo svejedno u kom je stepenu i na koliko je obrtaja, vuko je iz 'podruma'. Ovom motor zviždi 'ko Honda' dok to kod starog nisam cuo, mozda zbog auspuha. Zaštita od vetra odlicna. Čini mi se da je originalan povišen vizir na njemu i meni je u naj nizem položaju sasvim dovoljan, a I za sekund moze da se podigne. Ssediste mi je i dalje onako nedefinisamo. Očekivao sam više jer je preradjeno. Ima širinu i udobnost ali medjunozje trpi. Probaću volan malko da primaknem sebi da dobijem uspravniji položaj sedenja. Nisam vozio kako to inače radim jer je bila noć, ali bih rekao da gume sasvim solidno drze. Prednja je samo jednom pustila preko bele linije. Dunlop TrailMax 4 koje sam imao na starom su najbolje gume koje sam vozio, to je lepilo za svaku podlogu, ali su se i brzo trosile. Ovaj sad neki takodje Dulop nije iz tog filma uopšte. Eto kratki utisci sa prve ozbiljnije voznje, uskoro će i registracija pa se i vidimo na drumu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 798 Napisano juče u 04:16 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, malitomic je napisao: Par dana pauze oko motora jer je kod kuće bilo nekog posla, ali sam večeras sastavio motor skroz I na kraju napravio i jednu probnu voznju do Ralje Od svega me je najviše oduševila kočnica, to se stvarno samo poželeti može, mnogo bolja nego na mom starom. Ovaj novi lepo i glatko ide, bas se oseti da je"ko nov". U odnosu na stari ima izraženu vibracija na oko 3500rpm i jasno mi govori da bi želeo nizi stepen prenosa. Starom je opet bilo svejedno u kom je stepenu i na koliko je obrtaja, vuko je iz 'podruma'. Ovom motor zviždi 'ko Honda' dok to kod starog nisam cuo, mozda zbog auspuha. Zaštita od vetra odlicna. Čini mi se da je originalan povišen vizir na njemu i meni je u naj nizem položaju sasvim dovoljan, a I za sekund moze da se podigne. Ssediste mi je i dalje onako nedefinisamo. Očekivao sam više jer je preradjeno. Ima širinu i udobnost ali medjunozje trpi. Probaću volan malko da primaknem sebi da dobijem uspravniji položaj sedenja. Nisam vozio kako to inače radim jer je bila noć, ali bih rekao da gume sasvim solidno drze. Prednja je samo jednom pustila preko bele linije. Dunlop TrailMax 4 koje sam imao na starom su najbolje gume koje sam vozio, to je lepilo za svaku podlogu, ali su se i brzo trosile. Ovaj sad neki takodje Dulop nije iz tog filma uopšte. Eto kratki utisci sa prve ozbiljnije voznje, uskoro će i registracija pa se i vidimo na drumu Super drug.. Bas mi je drago da ti se svidja nova makina. Reci mi jedno... Ja posedujem model kao tvoj, a stariji model nisam nikada vozio. Kakav ti je osecaj sto se voznje tice, ciklistike? Ja sam na primer odusevljen kako se moj motor lako vozi i kako menja pravac. Ima li razlike stari i novi model? Takodje me zanima potrosnja stari novi model. Inace ja ovih dana trebam do salona da probam Versysa 1000 i novog Versysa 1100, pa cu preneti utiske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano juče u 05:57 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ciklistika je koliko znam ista i na starijem i ovom modelu, tu i nema potrebe da se ista dira jer je to apsolutno savrseno. Razlike koje ja uocavam su da je stari imao Tocico kocnice, a ovaj ima Nissin i ubija kako koči. Novom su zbog vibracija dodati silen blokovi izmedju rama i agregata i to se stvarno oseti, jaaako glatko se vozi osim te vibracije koju dobije oko 3500-3800rpm. Mozda ju je imao i stari ali on je proizvodio vibracije u celom opsegu pa te izražene nisam ni primetio. Stari mi nije imao ni tegice na volanu ps je i to doprinelo sveukupnog utisku da jako trese, mada mi to nikad nije smetalo. Ne mogu se oteti utisku da je stari imao više snage u nižim obrtajima. Novi je čini mi se nekoliko konja jači, ali rekao bih voli više obrtaje. Stari je imao i izrazenije/jače motorno kocenje, mada sve to mozda i fantaziram jer je imao i otvoren auspuh, pa je ceo doživljaj voznje bio intenzivniji. Moram pomenuti menjac kod novog koji mi se nije na prvu svideo jer jako lupa prve tri brzine, u vožnji je kao puter, mekan i tih i sa njim nece nikakvih problema biti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano juče u 15:22 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan UPominjem da bih nešto uradio sa položajem volana, da ga primaknem ka sebi i setih se da imam rajzere i to jako pismene 'SwMotech'. Na starijeg Versysa ovi univerzalni na pasu, pa su u fijoci cekali svojih 5 minuta. Njemu sam bio nabavio tipske takodje SwMotech. Brinulo ne je malo hoće li kablovi i creva zatezati jer su rajzeri 25mm visoki, ali apsolutno ništa ne pravi probleme. Ostalo je još jednom nocas da se iskradem i odem na voznju, pa da vidim ostaju li ili ne. Evo i par slika kompletiranog motora 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 798 Napisano juče u 16:18 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si.... Ovaj voli vise obrtaje, ja sam svoj iz pocetka malo davio, ali sam vremenom skontao da mu vise prijaju veci obrtaji. I tacno je to za vibraciju, tacno negde oko 3800 vibrira.... Meni neka plastika se napred cuje samo od 3800 do 4100,znaci da tu najvise treska. Bas mi drago kolega, uzivaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 241 Napisano juče u 16:33 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepota 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano pre 21 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa tablicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano pre 21 sati Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Astrea je napisao: Šta je sa tablicama? Još su u policiji, stizu do kraja nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legendica 6 Napisano pre 6 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera Runner SP50 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja Versys 650, pogotovo u ovoj zelenoj kombinaciji. Stvarno prelep motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2269 Napisano pre 1 sat Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, i meni je prelep takodje. Bas ta zelena boja je i prelomila da udjem u ovu prilicno neizvesnu kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...