keš 707 Napisano Februar 10 (promenjeno) Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično je ovaj crni je prelep, još pride sto je hiljadarka Promenio Februar 10 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 10 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo, onda, još jedna s' druge strane: Žao mi je samo što mi se neda da ga više vozim. Od početka novembra, kada sam ga uzeo, pa do sada prešao sam 200-tinak kilometara. Kad mogu bude loše vreme, i obratno. Jedva čekam proleće, ima da ne silazim sa njega. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 10 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Baš je bzv ovako zelen. Isti ko svi drugi na putu... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22654 Napisano Februar 10 Integrisan, 7177 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki je izgleda odustao od svoje zastitne zelene boje. Sad smo svi advokati, lekari, preozbiljni ljudi, biznismeni... Ajmo biti dosadni kao Yamaha sa bojama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1107 Napisano Februar 12 (promenjeno) Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Železnik Motocikl: TDM 850,Yamaha Fazer 600,Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 2. 2026. at 22:44, DraganNS je napisao: Evo, onda, još jedna s' druge strane: Žao mi je samo što mi se neda da ga više vozim. Od početka novembra, kada sam ga uzeo, pa do sada prešao sam 200-tinak kilometara. Kad mogu bude loše vreme, i obratno. Jedva čekam proleće, ima da ne silazim sa njega. opasno dobro izgleda.. Promenio Februar 12 član Eol 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3216 Napisano Februar 16 Drug član, 1733 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan PRE LE P !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko79 10 Napisano Februar 16 U prolazu, 2 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 2. 2026. at 22:44, DraganNS je napisao: Evo, onda, još jedna s' druge strane: Žao mi je samo što mi se neda da ga više vozim. Od početka novembra, kada sam ga uzeo, pa do sada prešao sam 200-tinak kilometara. Kad mogu bude loše vreme, i obratno. Jedva čekam proleće, ima da ne silazim sa njega. Lep je svaki Versys! I ja sam moj uzeo pocetkom novembra i presao oko 200km Svi cekamo lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3216 Napisano Februar 18 Drug član, 1733 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi izadje na face, lik je "trojkom" 650, prešao 600.000km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 19 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle unutrašnje torbe za bočne kofere sa Alija. Sasvim dobar kvalitet, cena oko 4.000 za par. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktorb 5 Napisano Februar 19 U prolazu, 5 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki Versys 650 gen2 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 2. 2026. at 1:30, MaxiS je napisao: Sad mi izadje na face, lik je "trojkom" 650, prešao 600.000km taxista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 175 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Radi čovek dostavu Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 20 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Voza se po belom svetu. Kawasaki Versys 1000 je u pitanju, 2012. godiste. Google kaze sledece: Podatak koji tražiš odnosi se na Thierryja Etiennea (poznatog kao "Thierry on the Road") i njegov Kawasaki Versys 1000. Evo detalja o tom neverovatnom poduhvatu koji služi kao dokaz da japanski motori sa četiri cilindra mogu biti praktično "besmrtni" uz pravilno održavanje: Rekorder: Thierry Etienne i Versys 1000 Thierry je belgijski vozač koji je postao legendaran u Kawasaki zajednici. Njegov Kawasaki Versys 1000 iz 2012. godine (prva generacija) prešao je magičnu cifru od 600.000 kilometara. Motor: Kawasaki Versys 1000 (1043 ccm, redni četvorocilindraš). Kilometraža: Prešao je 600.000 km pre par godina, a prema poslednjim informacijama, nastavio je da gura dalje. Vreme: Ovu kilometražu je skupio za otprilike 8 do 9 godina. To znači da je prosečno prelazio oko 65.000 – 70.000 km godišnje. Šta je rađeno na motoru? (Tajna dugovečnosti) Ono što je najimpresivnije je da motor nikada nije otvaran radi generalne popravke donjeg postroja (radilica, klipovi). Evo šta je Thierry izjavio o održavanju: Redovan servis: Ulje i filteri menjani su na svakih 10.000 do 12.000 km bez preskakanja. Potrošni materijal: Promenio je preko 50 setova guma. Lanac i lančanici su menjani na otprilike 25.000–30.000 km. Kočione pločice i diskovi su menjani više puta nego što može da izbroji. Kvarovi: Imao je par sitnijih problema sa senzorima i elektrikom, što je i očekivano nakon tolikog izlaganja kiši i vetru, ali sama mašina je ostala netaknuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 707 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze Al analiza ove fotografije gde pise 599999. A to se vec dalo realno naslutiti, iskreno nisam ni ocekivao drugaciji rezultat. "Iako na prvi pogled slika deluje realistično, postoje jasne indicije da je određeni deo slike verovatno modifikovan ili digitalno izmenjen, konkretno kilometraža. Evo nekoliko ključnih razloga zašto je mala verovatnoća da je cifra od 599.999 km na ovoj slici originalna: Digitalni "duhovi" i artefakti: AI i programi za obradu slika često ostavljaju sitne nepravilnosti (tzv. artefakte) oko teksta i brojeva. Na tvojoj slici, senčenje i ivice oko broja "599999" ne prate savršeno istu teksturu i osvetljenje kao ostatak LCD ekrana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 20 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj skrinsot sa video snimka koji je pusten na fejsu. Al' ako je tebi lakse da verujes da je sve oko tebe lazno, ok... Link ka fejk snimku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 20 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, ima jedna mala začkoljica.. Indikator stepena prenosa pojavljuje se tek na kasnijim verzijama Versisa 1000, mislim od 2017., na prvoj svakako nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 707 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze Al analiza table a u vezi indikatora stepena prenosa. "Ukratko, sama fizička jedinica (kućište i raspored) jeste ispravna za Versys 1000 iz 2012. godine, ali prisustvo integrisanog indikatora brzine na LCD-u sugeriše da je reč o tabli sa novijeg modela (od 2015. pa nadalje) jer prva generacija iz 2012. tipično nije imala tu funkciju na glavnom ekranu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 20 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ulazio dublje u to ko je postavio snimak jer sam pretpostavio da je neko postavio neciji (ne obavezno svoj) snimak. Onda sam usao u profil tog sto je postavio i meni to izgleda da je bas njegov snimak, da nije nikome maznuo video i postavio. A on se vozi na novijem modelu. Link ka fotkama i snimcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 20 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Je l vama tesko da poverujete da je Kawa presla toliko ili je neki drugi problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 707 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako se kaze "ako koza laze, rog ne laze" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 707 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kliknuo sam na link sto si postavio. otvorila se stranica gde covek ima more fotografija svog motora s kojim se hvali da je presao 600000. Oni koji bolje poznaju generacije ovih motora neka potvrde da li je na slici motor iz 2012. Ocigledno je da nije, ali neka kazu iskusniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 20 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, grafigo je napisao: Je l vama tesko da poverujete da je Kawa presla toliko ili je neki drugi problem? Ja bih prvi trebao da navijam da je tako, pošto prodajem takav isti motor ali učila me mama da se ne sme lagati... Ali, sad bez zezanja, iskreno verujem da, uz domaćinsko održavanje, nije problem dohvatiti pola miliona kilometara na motoru. Sad jedino što npr. ja prelazim oko 5.000 km godišnje pa bi mi trebalo 100 godina da dokažem prethodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 20 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zelenko je generacija kao Ivanov i moj Versys, samo nije GT nego LT+ verzija (light touring). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 707 Napisano Februar 20 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da predje i milion kilometara ali kao Trigerova metla. Mucke "U epizodi "Heroji i zlikovci" iz 1996. godine , uvijek jednostavni, ali dobronamjerni čistač ulica, Trigger, ponosno se hvali svojom predanošću poslu. Svojim prijateljima u Nag's Headu kaže da već 20 godina koristi istu metlu. "Ova stara metla ima 17 novih glava i 14 novih drški", izjavljuje ozbiljnog lica. "Kako može biti ista metla?" pita Sid. "Evo slike", odgovara Trigger, držeći fotografiju." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9606 Napisano Februar 20 Drug član, 1949 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Cccc, ne znaš ti šta je Kawasaki, nije to neka svilena Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3861 Napisano Februar 20 Drug član, 971 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Preklopljeno je nekoliko prica jer, eto, desilo se da je vise Kawasakija Versys preslo preko pola miliona kilometara. Taj neki Thieri je presao na prvom modelu, pa je onda neki Jean Luc presao na drugom modelu, a ovaj odakle je krenula cela zapetljancija je neki Italijan koji je isto presao mnooogo. MaxiS napisao da je neko sa 650 presao bas dosta. Ja krenuo da trazim info o tome, ali je meni izasao snimak koji sam i postavio. Skontao sam da to nije instrument tabla sa 650, ali nisam proveravao od koje hiljadarke je. Prebacio se na tekstualni upit o tom poduhvatu i dobio pricu o Thieriju. Ti posle toga diskutujes sa Ai da li je slika realna. Ja ti onda postavim snimak i link koji je meni izasao pri pretrazi za Kawu i veliku kilometrazu. Ti se onda uhvatis toga da tabla nije sa prvog modela. Pogledam sa kog je tacno modela i stignem do nekog Jean Luca... Koji je model, koji je ugao slikanja, da nije vestacki generisano... I onda se uporedi Kawa sa Trigerovom metlom. Bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...