MilosGlavcic 28 Napisano Jul 6 U prolazu, 45 postova Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, samo da se pohvalim postavio sam mu 2 zadnja blatobrana, i oduševljen sam kako je ispalo, drugi motor.Po meni je mnogo lepši izgled, i manje će da mi blatnjavi ispod sedišta.Samo trebam malo još da ga doštelujem levo desno i dotegnem sve lepo....Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 866 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipi , dal neko slucajno ima vizir za Versisa 650 prve generacije , po mogucnosti poviseni (moze i originalni ) Pisati mi na viber , nisam cesto ovde 066- 6571 -542 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 10 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Magare natovareno i oko ponoci krece bez pravca i cilja! Kamp postavljam gde mi se svidi uz put.. 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3084 Napisano Jul 10 Drug član, 1088 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Seliš se? Uživaj i piši kad stigneš Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 10 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bokiiiiii! Idem do bugara malo ako me ne pojede nesto posto spavam u vreci kraj motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 10 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pijem sta sam poneo, jedem sta sam poneo, kroz sela da sto manje ljudi vidim (i sa istima komuniciram). 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1086 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Lepo vreme i cist put... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 12 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da se otisnem malo, sam... Doslo mi tako, sutra se prikljucujem porodici i nastavljamo odmor 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8305 Napisano Jul 13 Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 6/23/2025 at 1:21 PM, N.F.S. said: Aj pre nego sto oglasim da pitam ovde, treba li nekome podizac guvernala? Originalno pakovanje, uputi, srafovi, SW-Motech sa atestom... Samo da se zavije! Uz fabricki guvernal top poboljsanje pozicije. Mene je sa postarinom izasao oko 60e, neka bude za forumase 40. @N.F.S. Jel još tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 13 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Necu prodavati ipak druze ,ne zameri... Cesto ja nesto isprobavam, valjace mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 65 Napisano Jul 15 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo. Versys 650, 2019. godiste. Cini mi se da merac goriva ne radi kako treba... U specifikaciji pise da u rezervoar staje 21 litar. Kad spadne na poslednji podeok ja do punog naspem oko 13 litara. Jednom mi se desilo da je blinkao taj podeok (sto bi trebalo da je rezerva) i takodje je stalo 13 litara... Naravno, u oba slucaja, motor je stajao ravno, tj. nije naget na nogari. Gorivo sipam dok ne izbaci pistolj sam, tj, ne prepunjavam. E sad mene interesuje, da li ima toliku rezervu ili je nesto "zabagovalo"? Ukoliko neko ima slicna iskustva, pisite. ps. Oprostite ako je vec neko pitao isto, velika je tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3772 Napisano Jul 15 Drug član, 911 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nije narocito precizan sa tim meracem i pokazivanjem na tabli. Sigurnije ti je da pratis kilometrazu na satovima. Imas Trip A i B (koliko me secanje sluzi). Ja sam A koristio za pracenje kilometraze po rezervoaru, dok sam B koristio za pracenje kilometraze na putu na koji sam otisao, npr. Sa punim rezervoarom sam redovno prelazio po 300km, tako da mozes i to da uzmes kao reper. Prosecna potrosnja malog V mi je nakon 15-ak hiljada km bila 4.3l, a mislim da sam preko 5l zabelezio samo 3 puta za taj period. 503 Service Temporarily Unavailable WWW.SPRITMONITOR.DE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8305 Napisano Jul 15 (promenjeno) Drug član, 3381 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. 300km pređe bez da trepne. Isto tako max što sam ikada sipao posle 370km i već sam strepeo je 16L. Kiklop, druga generacija, ima 19.5L rezervoar ako ne grešim. Nikada nisam čekao rezervu niti imam nameru, ko što rekoh, jako loša stvar za pumpu. Promenio Jul 15 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 65 Napisano Jul 15 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Pratim i ja po trip kilonetrazi, ali ocekivao sam da merac ima neku ulogu Takodje, tih 12-13 litara bude 300 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 707 Napisano Jul 15 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim model iz 2021, merac ne baguje vec je neprecizan. Kad ostane na 2 ili 3 crte, sipam izmedju 10 i 12 lit... A treblo bi da je potrosio vise od pola. Kod mene je isto 21 lit. Tako da verujem da je i kod tebe sve u redu, kao i kod mene, samo je merac takav kakav je... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3772 Napisano Jul 15 Drug član, 911 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da te utesim da je i na hiljadarci neprecizan. Predjem 150-180km i tek onda skine jednu crtu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Jul 16 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... u mom slucaju, druga generacija 650 versusa, kada merac dodje na pola staje nesto preko 6l goriva. Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Arso 22 Napisano Sreda u 21:30 U prolazu, 16 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 7. 2025. at 18:01, eGoooD je napisao: Pozdrav ekipo. Versys 650, 2019. godiste. Cini mi se da merac goriva ne radi kako treba... U specifikaciji pise da u rezervoar staje 21 litar. Kad spadne na poslednji podeok ja do punog naspem oko 13 litara. Jednom mi se desilo da je blinkao taj podeok (sto bi trebalo da je rezerva) i takodje je stalo 13 litara... Naravno, u oba slucaja, motor je stajao ravno, tj. nije naget na nogari. Gorivo sipam dok ne izbaci pistolj sam, tj, ne prepunjavam. E sad mene interesuje, da li ima toliku rezervu ili je nesto "zabagovalo"? Ukoliko neko ima slicna iskustva, pisite. ps. Oprostite ako je vec neko pitao isto, velika je tema Ista situacija i kod mene....naviknuces se vremenom, ja na svakih 350-400 km sipam pun i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano Četvrtak u 08:39 Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm priroda Cujem samo vodu koja tece i zubori.. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 19 Napisano pre 21 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene koja fotka. Pozdrav sa Grosglohnera i Stelvio. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano pre 13 sati Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmmm, veliki versys Za tri dana sam presao 1500km ovim mojim magaretom, nista setnja, razgledanje, samo voznja, sto dalje od ljudi... Preko Vrske Cuke presao u Bugarsku, imam vezan kanister od 6L goriva kod sebe ali slobodno mogu reci da mali versys moze sa rezervoarom goriva preci oko 400km! Max brzina kojom sam isao je 130kmh, vecina puta 80-100 a bilo je i deonica gde sam prvo peske morao ici da vidim mogu li preci dalje, prva/druga brzina (bas mi treba 1000ccm, moze i ona starija verzija ). Uglavnom, motorce super, ovaj siroki guvernal je milina za voziti, Mikac iz Ja se zali na neko tresenje (vozi isti motor) preko 80kmh, ovaj moj je totalno miran, jedina vibracija se oseti na tacno izmedju 4200 i 5000 obrtaja, mada i tu ne smeta. Levi retrovizor u tom opsegu obrtaja "bluruje" sliku, ispod i iznad je miran, porucio sam ipak ogledala vece mase, da resim i to. Od bolova jedino (ovo je do mene) trticna kost, vozio sam od jutra do mraka po terenima koji za malo kilometara uzimaju puno vremena i snage, guvernal i rucice pozicionirani za sedeci polozaj, kada ustanem budu nisko i u pogresnom uglu pa me je i taj polozaj zamarao. Baterija sa temu-a od 30000mAh mi je komotno dopunjavala navigaciju, telefon i svetlela po celu noc (ima 2 led na sebi), dopunjavao je u voznji pod sedistem. Jedan plinski patron je dovoljan za kuvanje nudli i kafe. Brojao sam leptire, pocascen prizorom gledajuci ptice, "Bambi" koji put preskace, udarao rukom u zemlju kada god se u vreci okrenem (spavam pod nebom u vojnoj vreci) da me neka zmija cuje ako se mota u blizini. Telefon nisam vadio ni poruke da citam, samo je Marina imala deljenje lokacije da reaguje ako sam statican u duzem vrem. periodu (pu,pu.... ). Stvarno u ovom cenovnom rangu ne bih znao cime bih zamenio ovako univerzalan motor (Versys 1000?). Preko 20 godina vozim motore od bar 1000ccm, privlaci me manja masa ovih slabijih, agilnost kada sa asvalta sidjem, nekada se treba okrenuti "na metar" staze ali trazi srce ono kada u drugoj i trecoj dodas gas a telo poguras u napred, da se prednjica oteza i zadrzi kontakt 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3880 Napisano pre 12 sati Malinar u pokusaju, 1793 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Versys 1000 2017. vozi moj najbolji drug, to je ekstremno ugladjen motor, menjač, kvačilo, kočnice, agregat, sve je mekano, linearno, bez ikakvog napora taj motor u 6. brzini ide 40 i 240 km/h. Uz sve to je i mali potrošač. Mada, meni je malo dosadan za vožnju čak i u nekom najoštrijem modu, stekao sam utisak da nema medjuubrzanja kao triumph ili gs1250 koji je najjači od ova 3 motora. Opet, dosta je skuplji i mladji od tigera 1050, a udobnost je tu negde, čak bih se usudio reći da je triumph bolji na prednjem ogibljenju, nekako bolje upija neravnine. Versys se lepše vozi na niskim obrtajima i u kreni-stani vožnji, agregat je upeglan za medalju. @N.F.S.eto, čisto da imaš uvid šta da očekuješ ako rešiš da menjaš za litru, mada si ga verovatno probao već. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7276 Napisano pre 12 sati Drug član, 2469 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. fantastična vožnja, daj još neku sliku, rutu I ja sam skoro prošao tim delom Bugarske, ušli na V. Čuku, a nazad Dimitrovgrad. Prelepi tereni za vožnju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano pre 12 sati Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika Kada se vozimo sto Marina uslika to je, ovaj sam put sam isao... Za puteve koji me trenutno privlace (a rekao bih i tebe) jedini mi je zort hocu li goriva imati, moram na tome da poradim, silazim na urbane puteve samo zbog pumpe jbg, jos jedan kanister od 6l bi mi bas autonomiju povecao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24894 Napisano pre 11 sati Integrisan, 10315 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a cim se ohladio Evo i tog guvernala od multistrade, preporodio voznju! Ogroman, sirok, bez ikakve vibracije. Na rukohvatima i tegovima sundjerasti "gripovi", sve mekano 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...