N.F.S. 24391 Napisano Maj 12 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... skinuo one nize zastite ruku i montirao "maks proteksn" Pcele, ose... P.S. Ove glave srfova sto strce i bodu oci ce sutra zamenjene biti onim "upustenim". 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1174 Napisano Maj 12 Drug član, 1147 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nešo druže....ti šrafovi samo tebi bodu oči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 12 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako verujes, sada da radi gvodjara gde prohromske srfove kupujem ("Matiko" Kg.) otisao bih! Ovo na kraju nije podloska, vec lep, aluminijumski distancer izmedju plastike i tega, ima ukopan konus za takav sraf. Sutra cu zameniti , imam ali hvata malo (kratak) 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8081 Napisano Maj 12 Drug član, 3307 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kad navikneš na štitnike za ruke je jako velik problem... Sednem na bilo koji motor bez.. U bree bato.. Čudno... Sve tuče po šakama.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 20 Napisano Maj 12 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Imamo iste štitnike...Ako se pitate što je prljav(prašnjav) ovo sam slikao pre pranja... Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 20 Napisano Maj 12 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Evo vidiš kako je to kod mene odrađeno, malo je udubljen ovaj metal gde naleže š(a)raf :štabree: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 20 Napisano Maj 12 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj štaf kod mene može da se obrusi, da ostane samo kolko da udje inbus, pa bi još manje bio izbačen, mada meni ne smeta ovako... Takav je kupljen...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 13 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slike! Ove nosace sto se na retrovizor kace nisam ni koristio, napravio sam od prohroma i ofarbao, nije mi se svidjala pozicija sa tim, fabrickim nosacima (gardovi stoje visoko). Narucio sam i Renthal 749 ROAD WIDE guvernal (74cm fabrika, 79.5cm renthal), vozio sam ga vec na par motora, bas mi odgovara ugao i sirina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 13 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... srafovi! Nadjoh u kvalitetu imbuse sa upustenom glavom, ne lezi bas ok! Nije problem, glava 15mm, u ruke (ne u busilicu, mek je materijal bas, da ne prodje) burgija 16mm i posle par krugova, uhhh kao guza na nosu Cepic na kraju u sraf i to je to Perfect! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 20 Napisano Maj 13 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto od prohroma napravioПослато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 20 Napisano Maj 13 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... srafovi! Nadjoh u kvalitetu imbuse sa upustenom glavom, ne lezi bas ok! Nije problem, glava 15mm, u ruke (ne u busilicu, mek je materijal bas, da ne prodje) burgija 16mm i posle par krugova, uhhh kao guza na nosu Cepic na kraju u sraf i to je to Perfect! Pihhh praviš ga bolje nego fabrika.Da se ja pitam, zaposlo bi te u Kawasaki-jevu fabriku, kad naprave neki motor, da ga usavršišПослато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 13 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponestaje mi na ovome sta da radim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 619 Napisano Maj 14 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vreme za prodaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 14 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Produzavam registraciju posle 21-og (mesec dana u napred) i gaaas Ne oglasavam (sem ovde)ali ako se bude interesovao neko od mojih/nasih neka putuje, cena srazmerna stanju i ponasanju. Samo iz razloga sto bih kupio nesto sa tri ili cetiri klipa! Ovako sve komplet kako stoji moze za 5500e (gume su ipak sada presle 6000km, posle rege koja ce trajati 13 meseci jos 200 evrica) Racune imam, nesto preko 7000eura me je kostao. Cena koju sam napisao je fiksna, moze u zamenu cbf1000f ili tiger 1050 se ili sport. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1842 Napisano Maj 14 Drug član, 517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo kao transformersa si ga opremio, ovi na gej-esu potajno šilje na Kawu 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 14 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo slika sa ovim duuuubokim stitnicima rucki! Nije ruzno a zastita potpuna! Idem za vikend u dvodnevnu voznju pa cu bas javiti kakav je ugodjaj. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Maj 16 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo novi Versys 1000 prodje kroz Plavnu. Neko sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Maj 17 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nije Rega je BP, verovatno kolega razradjuje polako. Bas lepo izgleda u zeleno-crnoj kombinaciji, zvuk lep sa fabrickim auspusima, 4 cilindra predu. DVA RADE, A DVA SE LADE! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 19 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koja zezancija izvaditi ECU iz ovog modela, fleskao sam mapu jednom nasem forumasu (labave kleme na akumulatoru varnicile, ecu se pogubio, nikakva komunikacija, ne "vidi" ni kljuc) pa rekoh, kada je alat vec ukljucen da i sebi vratim optimizovano mapiranje! Ne mogu recima opisati razliku u zvuku agregata i osecaja u voznji. Nista on brzi nije ali zvuci i ponasa se zdravo, potentno bez onog kao usiljenog zvuka. Bas su ih posno trimovali fabricki. Napravio 400km krug, u sestoj bez zvuka ili bilo kakve vibracije odrzava 100kmh, dodam gas i preteknem lagano, tako, bez saltovanja. Bukvalno je razlika kao nekda kada smo vozili lose nastelovane karburatore sa zapusenim diznama pa kada ih repariramo, nastelujemo, nivelisemo... Sve se smiri i zvuci kako treba 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8081 Napisano Maj 19 Drug član, 3307 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam se vraćao iz Vršca za NS, tuče kiša.. Kiklop ispod mene džri 95-105 samo šapuće.. Tiši je, ne čuje se frrrr ahspuha... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 19 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sada, bez da bacam ovde kalkulacije i komplikujem ali ako hoces ti mi na rec veruj. Termistor 2.2K (taj koji je u sondi kod tebe) pojacava smesu oko 4% kroz celi opseg ali! Ako ga zamenis onim od 3.3k dodaces oko 6% goriva, 5K oko 7.5% (tu tek da ga cujes, odusevio bi se!). Termistori su reda 30 dinara... (i licno sam, na svom motoru probao ovo sto pisem a vrednosti gledao sniferom na izduvu i prikaze temperature na dijagnostici) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 823 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste znali da postoji kit za konvertovanje u prenos kajišem? Kit Relacao Correia Kawasaki Versys 650 PRODUTO.MERCADOLIVRE.COM.BR Observação: NECESSIDADE DE CORTE E INSTALAÇÃO DA EMENDA NA ALÇA DA BALANÇA DA SUSPENSÃO TRASEIRA - ENVIAMOS MANUAL, VÍIDEO E QUALQUER MECÂNICO QUE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24391 Napisano Maj 19 Integrisan, 10180 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Ako ga zamenis onim od 3.3k dodaces oko 6% goriva, 5K oko 7.5% .... ovo da se kroz remapiranje odradi (i odnos AFR smanji na 13.7:1 max) kosta oko 300 evrica, boosterom nema straha od brickovanja ECU-a i velikog troska, napravite, probajte! Drugacija vonja (na bolje!) skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8081 Napisano Maj 19 (promenjeno) Drug član, 3307 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sveti Atila said: Da li ste znali da postoji kit za konvertovanje u prenos kajišem? Kit Relacao Correia Kawasaki Versys 650 PRODUTO.MERCADOLIVRE.COM.BR Observação: NECESSIDADE DE CORTE E INSTALAÇÃO DA EMENDA NA ALÇA DA BALANÇA DA SUSPENSÃO TRASEIRA - ENVIAMOS MANUAL, VÍIDEO E QUALQUER MECÂNICO QUE... 285e?? Ja bi voleo ovo da probam. Ali scottoiler je od prvog dana na mom.. Ne znam da imam lanac.. Promenio Maj 19 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2881 Napisano Maj 19 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da kad je hladnije i na prvo paljenje, ako je u brzini, i startujem sa kvacilom, motor podje napred. To bi znacilo da kvacilo ne odvaja dobro. Da li mogu, i gde da popustim sajlu? Na onom srafu sa brojkama na rucici, ili direktno na sajli iza rucice? Trenutno u njemu Mannol ulje. Hocu li kvalitetnijim uljem izgibiti ono specificno "klak" kad ubacujem u prvu, posle prvog paljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...