Andrej_Hotstepper 7861 Napisano Sreda u 20:52 Drug član, 3240 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam dva konektora sa brata Alija, te ako nekom bude zatrebo nek viče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Sreda u 20:57 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako su to oni konektori da se budži ona elektronika, pusti mi pls. link da i ja poručim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Četvrtak u 07:59 U prolazu, 71 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav neso jel si rucku gasa menjao komplet kod ugradnje grejaca rucica ili si samo svukao gumenu navlaku pa navukao na tvoju originalnu rucku gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano Četvrtak u 08:25 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E dobro si me podsetio! Ceo se ulozak menja, skidas sve znaci... Nego ima male razlike. Na slici je originalna rucica koju sam skunuo, precnik kruga (obelezio sam) na koji se sajle oslanjaju je kod grejaca za 3mm manji. Nije nikakav problem ali se rucica mora okretati nesto vise za istu brzinu. To je slucaj kod Versysa, imam i Hondin ulozak kod sebe, tu je precnik isti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirsad gsxr k2 39 Napisano Četvrtak u 08:48 U prolazu, 71 postova Lokacija: pancevo Motocikl: suzuki gsxr 600 k2,honda cbf 1000abs Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala ja bih ugradio na hondu cbf 1000 pa da znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano Četvrtak u 08:49 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim u potpisu Hondu, zato sam i rekao da je taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3607 Napisano Četvrtak u 09:53 Drug član, 860 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, ekozelj said: dodao bih da ako išta radiš kod bilo kog pravog majstora uvrtanje svećica (namerno to ne zovem zamenom) ti ne bi smelo biti naplaćeno. Ja svaki drugi, treci dan idem kod mog brice da me obrije. I onda kad mu jednom mesecno dodjem i da me ošiša, on mi to i naplati. Bas neka blesava vremena došla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano Četvrtak u 10:37 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam majstor ali cesto nesto srafim, vecinom totalno besplatno, prijateljima i drugarima sa kojima se licno/privatno druzim. Da samo znate koliko sam puta nahebao od toga "aj mi cas zameni svecice". Zaticao sam vrlo cesto zalepljene tecnim metalom tamo gde navoj otkinu, zavijene ukoso, rezale svoj neki navoj, odvije sa sobom i lose montiran helkoil.. To je (meni) nocna mora, majstor svoju zajebanciju debelo naplati a ja se nedelju dana "guzim" da nekakvo (citaj, besplatno) resenje nadjem, mozgam, prljam se, gubim vreme umesto da ga kvalitetno sa porodicom utrosim. Samo zbog "aj mi cas to zameni ". 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7861 Napisano Četvrtak u 13:17 Drug član, 3240 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Djuxy said: Ako su to oni konektori da se budži ona elektronika, pusti mi pls. link da i ja poručim. I just found this on AliExpress: RSD17.33 | 2Pin Sumitomo Auto Air Intake Pressure Sensor Plug Waterproof Electronic Connector Wire Harness Male Female 6188-0589 6189-0890 https://a.aliexpress.com/_EJsPnGy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano juče u 08:22 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S., Neso onaj buster što si meni namenio preusmeri nekom drugom, Andreju npr. Ja se uskoro rastajem sa Versysom tako da mi nece trebati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano juče u 08:35 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Andreju je poslat Kontaktirao me je vec forumas za neku veliku Yamahu 1300, da mu pribavim konektore pa ce njemu otici. Uzdravlje trosenje novca druze Tomicu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano juče u 09:33 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan To je sve već otišlo u novog cetvorotockasa. Sad moram da se resavam automobila što mi je mnogo veća muka nego prodavati motor, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano juče u 10:33 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam detaljne upute kako se pravi, sta treba od komponenti i gde se kaci... Koga sve ovo mrzi/ne ume ja cu napraviti. U sondu ide termo pasta, zalivam epoksijem, konektore koji su mi dostupni (originalni sumitomo) u radnji "mirocco" Kg mogu postaviti. Sto sam na poklon slao to je , da ponovim, koga mrzi ili ne ume ja cu za 20eura odraditi, nije problem... Probao sam licno na svome motoru, ustanovio i dijagnostikom da spusta prikaz temperature za 19-20c. Ponavljam semu i na njoj oznake komponenti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano juče u 11:08 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka ne zamere kolege koji se interesuju za booster a nikada im nick na forumu kroz teme video nisam, moja pomoc se ogleda u tome sto sam istrazio, probao i detaljno upute podelio. Hvala na razumevanju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3607 Napisano juče u 11:18 Drug član, 860 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Kontaktirao me je vec forumas za neku veliku Yamahu 1300, da mu pribavim konektore pa ce njemu otici. Tvoj buster onda dodje kao univerzalna sprava? Moze na bilo sta, pitanje je koliko ce pomoci (posto to zavisi od trenutne mape), samo treba da budu odgovarajuci konektori. Jesam dobro razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano juče u 11:33 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Istrazivao sam za motor koji vozim, tu sam testirao i ustanovio da radi. Od svega resto se ogradjujem. (Nisam probao niti testirao) Logikom vodjen svaki motocikl ima termistor slicnog opsega (ocekivane temperature), trebalo bi da ovaj sklop svojim otporom unese pometnju u ocitavanje, ECU ce videti nizu temperaturu e sada koliko... Svakako zanemarljivo kosta, radilo ili ne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano juče u 11:35 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ova sema sto sam postavio je od rasklopljenog "uredjaja" koji sa postarinom i carinom kod nas kosta 250 evrica (a napravite ga za 2.5e ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 259 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pitam nesto @N.F.S. upravo bas oko releja i struje. Ili nlzda neko drugi zna. Mozda je pitanje vise prikladno za temu blic pitanja, ali mozda moze i ovde... Da li postoji ili da li se moze napraviti nekakav senzor, da kad se naglo koci da se automatski pale sva 4 (z)migavca. Ovih zadnjih 2 dana sam presao oko 600 km, i 95 posto je autoput, i imao sam par puta rizicne situacije. Da objasnim Ovde u DK se ne placa putarina za autoput, to je sve pokriveno kroz porez na vozila i na ostale gluposti. Ne postoje naplatne rampe, tako da ljudi ulaze i izlaze kako im je volja i koriste maksimalno autoput. I tako kad je spic izmedju 15 i 16 h, vozis 130 i kad naidjes na ukljucenje, ovi sa desne ulaze i usporavaju, tako da u jednom momentu bukvalno moras da stanes. Tako i meni juce par puta, a prvi put me odseklo samo tako, da sam se upetljao i tek posle 10 sekundi sam upalio sva 4. Bese zahebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano pre 22 sati Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... to vec postoji, "senzor inercije" koji ce npr. biti pobuda releju a koji opet napaja "strob kontroler". Odatle ce trepkati sta god od zmigavaca nakacis (LED tipa, oni sa uzarenom niti nemaju brzinu ni priblizno). Vidi moj strob kada kocim, ne da se ignorisati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano pre 22 sati Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan O ovome pricam npr. https://www.europaspares.com/emergency_braking_flashing_light_module_unit_12_volt_074362 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7861 Napisano pre 22 sati Drug član, 3240 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovih dana teram motor, ne hajem za spoljnu temperaturu.. I primetio sam da ujutru na 6'C nema to trzanje kao popodne kad idem kući na 19'C... I setih se ovog pluga.. E sad jedva čekam da dođe džek da napravim kako bog zapoveda da ne moram dva puta da petljam oko žica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano pre 22 sati Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih te da javis ovde sta se kod tebe desava kada postavis Zice slobodno smes produziti ako treba, sonda treba da stoji ili negde kod fara ili nazad kod akumulatora, dalje od agregata. P.S. Konstantno ce smesa bogatija biti, i na 40c spoljne ECU ce ocitavati oko 20.. Promenio sam i izgled sonde, evo kod sebe testiram, u prohromsku cauru uvucem termistor, termalnu pastu stavim na "glavu" da prenos temperature bude potpun pa zalijem epoksijem obostrano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7861 Napisano pre 22 sati Drug član, 3240 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da javim, i slike će kačim, ko i uvek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23614 Napisano pre 22 sati Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ovako izgleda V2 sonda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3607 Napisano pre 22 sati Drug član, 860 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Vujka said: Da li postoji ili da li se moze napraviti nekakav senzor, da kad se naglo koci da se automatski pale sva 4 (z)migavca. Ako nisi vican DIY varijanti, onda ti mozda ovo moze pomoci. https://st2-systems.com/st2-brake-module/ Jeste da se vezuje za kocnicu, ali sigurno moze da se preveze i na zmigavce (sto opet ukljucuje malo DIY ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...