Andrej_Hotstepper 7410 Napisano Četvrtak u 10:08 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju NFS, stigao poklon, čim stignem mećem ga na JKP Kawasaki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Četvrtak u 11:35 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marinu sam iscimao da posalje! Meni nije tesko da pravim, trazim delove i tako to... ali da u redu stojim nikako! Nema veze sa koje je strane ulaz/izlaz, okrenes kako hoces i umetnes izmedju raskacenih dzekova senzora temperature na kutiji filtera vazduha, sondicu privezes negde sa strane gde odgovara (produzi kablove ako treba.) P.S. Zadovoljstvo mi je Andrej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Četvrtak u 13:24 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Hir aj eeeeeeeM, on D roud ageeeeeen!" se ori pod vizirom O d u s e v i me kawa svaki put kada na nju sednem, imam osecaj da njome mogu sta hocu... Tako udobna i agilna, polozaj koji ne umara... Bas sam se obradovao, kratko ali slatko 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...