Efendija Skalin 470 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan covjek da je placao, ovakvu reklamu ne bi dobio. pri tome ne mislim nista lose i sam vozim motor kupljen tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 9 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I supruga evo grane priprema da ih ja ovih dana finisiram (Vodenja hiljadarkom :D) # citaj, smirgla bas finom smirglom, lep ucinak ali trajeeeeeee 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 9 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 9 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Celog sam dana radio tudj motor (eno ga tocak skinut naslonjen na gredu, slika iz posta iznad) i bas me je izmorio na ovoj temperaturi, nemam snage da veceras grane poliram (madaaa? ). Je li radio neko vizir kod Ivana za ovaj model? Pustio sam mu jutros poruku na viber, izgleda da telefon gasi preko vikenda, za poslednja tri motora me je odbio, ne radi kaze te modele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 9 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio Ivan, nema vizira za ovaj model, kaze da potrazim po internetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Jun 9 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje kao jedan od dosadnijih motora koje si kupio, moći će do Vidovdana spreman na oglase 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 10 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, N.F.S. je napisao: Odgovorio Ivan, nema vizira za ovaj model, kaze da potrazim po internetu... A za koje modele radi? Ovo je cetvrti za koji te odbija... Ovde je dosta hvaljen. Cak kazu da vizire pravi od nule za modele koje nema kalup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radio mi je za bandita, cbr, cbf .. Triumph nije odbio ali je rekao da motor ili prednj maska moraju kod njega biti.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 10 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 6. 2024. at 17:26, N.F.S. je napisao: Mene ovaj motor, do ovog trena kosta 5500eura a jos se nisam dohvatio guma, prerade sedista, cekam paljevinu da obezbedi delove za servis vila, registracija... Kada satavim kofer, nosac, blatobran napred/nazad, vizir... Uradim sve sto sam planirao to ce glat izaci 6500e. Za tu lovu može da se uzme nov Moto Morini Xcape 650, koji ima tu istu Kawasaki mašinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne trosim cajneze, fala lepo... Da pod stare dane guram motor tamo amo ne ide! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. pogledaj u motolandu. Ja sam tamo kupio povisen kapa-givi. Bio nesto tipa 100e. edit VIZIR KD410ST-D410ST KAWASAKI VERSYS 650 2010-14 | Motoland Promenio Jun 10 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim, pise da ima na stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7300 Napisano Jun 10 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, N.F.S. said: Ne trosim cajneze, fala lepo... Da pod stare dane guram motor tamo amo ne ide! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Mislim da grešiš, al ok... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 10 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije čist čajnez, to je Italijanski čajnez 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, lestra je napisao: Kolko vidim, pise da ima na stanju. Video sam Lestra druze moj! Da malo procitam ima li kakvih recenzija.. Hvala! I za one koje zanima, loza navoja za podizac zadnjeg kraja je 1.25 (standardno za M10 je 1.5) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I daaaaa, prvi kontigent stigao, da radim nesto (Forumasu koji je sve ovo u moje ime porucio i iskorististio svoj uticaj veliko hvala!!!) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si poručio ovaj štitnik za zadnji amortizer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "motobike" iz Kaca.. Evo montirani napred/nazad ti stitnici i koliko ulja iz trece flase ode da bi se napunilo prozorce do "MAX" podeoka (sa zamenom filtera) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima vaki kawasaki! Sutra na registraciju pa da rasturam ponovo zbog ogibljenja. Kako veseo agregatic, poskakuje na gas! Menjac omeksao, procirkulisalo novo ulje ali sam i saltalicu rasturio i podmazao kako treba. Kako vam se cini? 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Jun 10 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje meris dok je na centralnom stenderu, ili ga spustis na tockove ispravis i izmeris??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok je na podizacu merim, motor uspravno (ili da stoji uspravno na oba tocka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Jun 10 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ,i boja lepa ,nema veze sa onim njegovim slikama sa oglasa.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam blago sa Ma Fra brzim keramik voskom (bice to mnoooogo bolje), maniac line serija proizvoda, bas vrh! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7300 Napisano Jun 10 Drug član, 3040 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Žuti su brži! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Jun 10 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan O tome se ne diskutuje! Ko vozi tu "46" boju on mora na posebnu doobuku Rita se, otima i poskakuje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...