Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Februar 28 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Јеси ли нашао тачку на којој је ланац најзатегнутији? Nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 28 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Nov. Небитно што је нов. И нов има најзетегнутију тачку, и кад њу нађеш, по њој штелујеш ланац иначе ти се догађа баш то што си описао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Februar 28 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Računaj i to da neki motocikli vole maaaalko veći slack. Pogotovo jedan i dva klipa. Tako da probaj i par mm više pa ćeš osetiti gde je naj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 28 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @pilip88 imam ja fabričke od prve serije, 3 su skroz ispravna. Ako ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS bili mi za vikend dva drugara sa XR-om i CBR1100 XX. Od skoro sam i ja promenio motor pa sad imam kardan i novu foru za šalu Pitam ih što im je prljava tako zadnja felna, sad obojica začuđeni.. Kako zašto, pa izbacio je lanac mast. Reko a vi imate lanac? Šala na stranu, sve ima prednosti i mane a to mi je mana na motoru sa lancem. Što izbaci mast i bude je svuda po motoru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Februar 28 Drug član, 1697 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Đe me nađe, Bane, jedna od stvari koja mi je uvek išla na ganglije je ta masnoća od lanca pomešana sa prljavštinom, koja se nalepi po felni i okolo. Stavio sam svojevremeno automatski podmazivač lanca (domaće proizvodnje) i nikako nisam mogao da podesim da dovoljno podmazuje, a da ne bude sve *srano oko lanca. Na kraju ga skinuo i vratio se na "ručno" ( uglavnom sprej, povremeno ulje, čišćenje petrolejom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djuxy hvala, sačekaću da kolega ProMaster proveri, više bi mi odgovarali providni ako već mogu da biram ako ne, onda se javljam. U svakom slučaju hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Februar 28 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pilip88 je napisao: @Djuxy hvala, sačekaću da kolega ProMaster proveri, više bi mi odgovarali providni ako već mogu da biram ako ne, onda se javljam. U svakom slučaju hvala puno Nema, izgleda da sam ih izgubio prilikom preseljenja, kutija gde su stajale te dzidza bidze je tu, ali migavaca i jos nekih stvari nema.. Jbg Skidam sa Tracera LED migavce ovih dana, stavljam druge, ako hoces mogu ti te stare dati, radili su godinu i nesto.. Zadnji imaju i ono isprekidano kod kocenja, korisna stvar. Promenio Februar 28 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 28 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pilip88 je napisao: @Djuxy hvala, sačekaću da kolega ProMaster proveri, više bi mi odgovarali providni ako već mogu da biram ako ne, onda se javljam. U svakom slučaju hvala puno pre par godina su jako zatezali na tehniškom i nisu davali da se registruje sa drugačijom bojom žmigavaca čak i ako je isti po obliku i homologizovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Februar 28 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sasa ns 1 je napisao: pre par godina su jako zatezali na tehniškom i nisu davali da se registruje sa drugačijom bojom žmigavaca čak i ako je isti po obliku i homologizovan Nema vise toga, bar ne u BG.. Meni su migavci napred i nazar razliciti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 215 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djuxy @ProMaster Hvala momci, snašao sam se. Našao sam dva sa providnom plastikom tako da je problem rešen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Mart 3 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5.5L po gradu isključivo.. Nije ni da sam lagan na gasu.. Nedostajeće mi CRF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Mart 3 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 4 do 4.5l kod mene, ali samo vangradska voznja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Mart 5 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Najmanja na malom Versysu mi je bila 3.5, 3.6. Valjevo Loznica, kad sam bio friški pa sam hteo da bude sve tečno. Najveca, verovatno ikada zabeležena na malom Versysu preko 12L. Leskovac - Beograd 180-190kmh 3 puta sam stajao gorivo da sipam... Promenio Mart 5 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Mart 6 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gradsku nikada nisam merio, a na otvorenom jako malo. Vrv zato sto polako vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Mart 6 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Po digitronu 4.3 van grada 90-100, baš nisam jurcao. NS - ZR - NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Mart 6 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na toj deonici ima dosta uspona... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kolko realno trosi 1000ka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Mart 8 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, dl minak je napisao: A kolko realno trosi 1000ka? Grad - 7-8 Otvoreno 5-7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Mart 8 Drug član, 1697 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene stoji prosek 5,9l/100 km, nisam resetovao prosečnu potrošnju od kada sam ga kupio pre dve godine a prešao sam, u međuvremenu, oko 13.000 km. Od toga pola grad, a pola regionalni putevi. Stil vožnje mi je umereno-defanzivan, što će reći u skladu sa krštenicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. I ja nisam agresivan vozac.Razmisljam da predjem malo na taj cetvorocilindras da probam i to. Izbacio sam stroma 650 na oglase pa ako ode kupicu jedan od ovih 2015, 16. Kolko vidim da kazemo da je prosecna potrosna oko 6l sa umerenom voznjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3202 Napisano Mart 8 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Prodje onaj zeleni v1k na oglasima, sad samo 4-5 narandzastih ima koji su 2015. godiste. Bas je losa ponuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepi su i oni,uzivo jos lepsi, nego sto prodaja slabo ide,slabo ko izgleda kupuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Mart 8 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, dl minak je napisao: Ma lepi su i oni,uzivo jos lepsi, nego sto prodaja slabo ide,slabo ko izgleda kupuje. Nemaju ljudi pojma kakav je to motor, pa su oni koji su ga izvozali prinuđeni da ga daju ispod cene... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Mart 8 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мотор је одличан, бар по мени. Са њим на крај света и назад. Није за оф али чист туринг, са којим можеш да крузираш и уживаш у природи, а можеш и да ја потераш људски, кад се зажелиш мало жустрије вожење…причам о 1000. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...