MIHO 598 Napisano April 5, 2019 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam crvenog VFR800 oko 5 godina....i napravio samo 4000km. Odlican motor....sa kojim ja nisam bio kompatabilan...))) jednostavno mi nije legao.... Jedina mana VFR je gradska voznja po gradu leti, stanes na semafor....ukljuce se dva fena i bukvalno ti skuvaju jaja....((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobih nikakav komentar u temi sa VFR-ovima pa sam iskopirao poruku ovde. Možda sam se nešto ogrešio o VFR ekipu, ne znam. Ako jesam, žao mi je zbog toga. Bilo kako bilo, voleo bih da čujem mišljenja i pitanja i šta znam šta još jer sam udesio termin kod majstora za zamenu svih tečnosti. I ako ima još nešto, da odmah rešavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sedi i vozi Preko 50k, sve boljke su joj već izvadjene. Na tebi je da je održavaš i voziš. Održavanje si zakazao a na vožnju si mogao i kod mene sutra. Idem sa kolegama na jednu mini turicu a iako je sve popunjeno za tebe ću napraviti mesta. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Savane. I hvala na pozivu ali nažalost ne mogu. Kreće lagano pakovanje za Srbiju i na šanse da me nema ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 9, 2019 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti MZ,još i crven! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandi 45 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 74 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si ga Dragane kupio! Da se bezbrizno navozas i nauzivas!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti MZ,još i crven!Znam da sam pogrešio sa temom, nemoj mi na muku. Rekoh adminima da je stave gde treba ali izgleda ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 10, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan E neka si ga Dragane kupio! Da se bezbrizno navozas i nauzivas!Sent from my iPhone using Tapatalk ProHvala Sandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 10, 2019 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Честитам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano April 10, 2019 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lep moped. Čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 19, 2019 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/10/2019 at 2:24 PM, lomitelj said: Znam da sam pogrešio sa temom, nemoj mi na muku. Rekoh adminima da je stave gde treba ali izgleda ne smeta. Greške se dešavaju i nije smak sveta zbog toga. Ti si korektan, motor je prelep i nema potrebe da se sekiraš zbog teme. Premestićemo je, nije hitno, važno je da se raduješ novom lepotanu i uživaš u svakom kilometru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 19, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greške se dešavaju i nije smak sveta zbog toga. Ti si korektan, motor je prelep i nema potrebe da se sekiraš zbog teme. Premestićemo je, nije hitno, važno je da se raduješ novom lepotanu i uživaš u svakom kilometru. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...