lomitelj 5814 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dan prvi. Detaljnije kad prvo dođem kući i kad dođem sebi. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Mart 23, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ŠTO je moćna makina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16126 Napisano Mart 23, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Mašala ! Sada da promeniš opis motora ispod nick-a, umiješ se, prekrstiš - pa na vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Uf što dobro izgleda. Čestitam na kupovini, neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Mart 23, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! Inace nije bitno koje je boje VFR ... sve dok je crven Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14078 Napisano Mart 23, 2019 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 23, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti srecne kilometre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Upravo sam ga dovezao iz magle i lošeg vremena, pa onda auto-put plus vetar plus jeeedva 10°C svih 260km i sada sam proslavio sa rakijom, dunjom. Em u zdravlje, em da se ogrejem malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 23, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, ko lutka, u zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 23, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odmorih pa da kažem koju. Peta generacija, 2005. godište, prešao 56 hiljada i nešto preko. Sa fabričkim koferima, poklopcem suvozačkog dela sedišta sam ga platio 3500€. Gume su od prošle sezone. Zaista malo prešle jer je lik viši od mene i nije mu legao kako je hteo. Plus mu se i gospođa nije lepo osećala kao suvozač i sada ima novu Afriku u garaži. Koliko mu je za verovati ili nije, nije ni bitno. Održavan je u svakom slučaju. Prošle godine je servisirana prednja viljuška, akumulator je isto od prošle sezone, ventili su štelovani pre hiljadu kilometara i još nekoliko drugih stvari oko tečnosti. U svakom slučaju će uskoro kod majstora u kraju nanzamenu svih tečnosti i podešavanje zategnutosti lanca jer je set lanac-lančanici od DIDa isto sa ventilima zamenjen. Sve u svemu zadovoljan sam. Plus je crven a poznato je da su VFR-ovi najbrži u ovoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 24, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislio vi gasterbajteri puni ko brod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislio vi gasterbajteri puni ko brod...I punimo li punimo te brodove. Još samo da montiram majci u Beogradu na terasu na šestom spratu neke lavove, labudove... Jedna komšinica ovde, stara Nemica, me videla i bila u fazonu: "Dva auta i sad još i motor! A pa vidi se kome ovde dobro ide." Rekoh joj: "Ne gospođo, upravo suprotno. Da mi ide, ne bih kupovao vozila deceniju i više stara, živeo bih u kući sa velikom garažom i najnovijim modelima, a ne ovako u zgradi gde mi svako broji šta imam i koliko imam." 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 24, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, lomitelj je napisao: I punimo li punimo te brodove. Još samo da montiram majci u Beogradu na terasu na šestom spratu neke lavove, labudove... Jedna komšinica ovde, stara Nemica, me videla i bila u fazonu: "Dva auta i sad još i motor! A pa vidi se kome ovde dobro ide." Rekoh joj: "Ne gospođo, upravo suprotno. Da mi ide, ne bih kupovao vozila deceniju i više stara, živeo bih u kući sa velikom garažom i najnovijim modelima, a ne ovako u zgradi gde mi svako broji šta imam i koliko imam." zajebavam se skroz.Da se ti slatko navozas,i puno lepih trenutaka dozivis.A motorin je ko lutkica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 24, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan zajebavam se skroz.Da se ti slatko navozas,i puno lepih trenutaka dozivis.A motorin je ko lutkica...Ne brini, shvatio sam te. Imali smo nas dvojica epizodu ili gde dve gde se nismo razumeli ali je sve jasno. Ne brigaj. I hvala. Nadam se vozanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je skrenuta pažnja da je cela tema u pogrešnom delu foruma. Mogao bih sad da se pravdam i objašnjavam ali to ne menja mnogo. Pogrešio sam, priznajem i molim admine da je premeste u deo foruma kojem pripada. Izvanjavam se još jednom i zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu lep. Na rados'! Mlogo mi se svidza. U zdravlju da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu lep. Na rados'! Mlogo mi se svidza. U zdravlju da se vozis. Hvala. Danas odradih registraciju, uzeh tablicu pa kad prođe ovo zlo vreme ovde, ima da tutnjimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan А што је назва крмача? roter Drache некако лепше.Ljubitelj sam Mercedesa a "Rote Sau" je jedan od slavnijih modela iz trkačke istorije. I ide mi nekako jedno s drugim. Inače Nemci reč krmača, tj "Sau" koriste kada žele da pojačaju utisak, bilo dobar ili loš. E tako i meni sve nekako taman kad je vidim onako veliku i crvenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na izboru. Kao da si mene slušao. Em lep model, em crveni Da se u zdravlju i veselju navozas sa mašinom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 25, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bas leeeppp srecnoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3354 Napisano Mart 26, 2019 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, stvarno lepa, bar deset puta sam vraćao slike da pogledam ponovo da te služi ko budalu ona stvar i da se slatko navozaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, AndjeoPakla said: Čestitam, stvarno lepa, bar deset puta sam vraćao slike da pogledam ponovo da te služi ko budalu ona stvar i da se slatko navozaš Hvala. Lepo izgleda, lepo ide, ne secka, nema nećkanja i nadam se da će tako i ostati, da nije samo prvi utisak pomešan sa oduševljenjem i manjkom objektivnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 26, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ! Crven ko da su ga u Ferariju farbali ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...