Jump to content

Moto Zajednica

Batajni;ki put danas 12.45

Recommended Posts

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Sprint Prince

Danas sam se vraćao iz Batajnice, negde oko 12.45.h. Čim se prođe podvožnjak, pa jedno 500 metara ka Beogradu, bio je neki veliki zastoj. Samo sam video da neki plavi auto (liči mi na Fiat Marea, Bravo ili Brava) stoji nasred puta, i da ga vozila obilaze i preko trave. Tek kad sam trebao da ga obiđem, video sam da se u njegov prednji kraj svom silonom zabio motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično; vozača motora nisam video, samo njegovu kacigu koja je stajala na asvaltu - užas...  Plašim se da vozač motora nije dobro prošao, neki minut posle čule su se i sirene ambulantnih kola.

Da li je neko čuo šta se desilo, kako je vozač motora? Izgleda mi kao da mu je vozač automobila izašao iz fabrike pored i presekao mu put...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično

Mali off

Mislim da svako od nas zna razliku izmedju copera,enduro motora, R-ova.... Ako je vec video da je motor "neki bolji" , onda moze i da napise priblizno kojoj klasi motor pripada. "Neki bolji" moze da bude i R i enduro i coper... ;)

• U prolazu, 58 postova

motor metalik plave boje, neki bolji, Suzuki ili slično

Mali off

Mislim da svako od nas zna razliku izmedju copera,enduro motora, R-ova.... Ako je vec video da je motor "neki bolji" , onda moze i da napise priblizno kojoj klasi motor pripada. "Neki bolji" moze da bude i R i enduro i coper... ;)

Pozdrav Srkki, znam da je teško poverovati, ali: valjda sam jedini učesnik foruma koji ima motor a nezna da ga vozi, jedini koji ga držim u trpezariji, i predstavlja mi zadovoljstvo da ga povremeno prebrišem krpom; sutra mi je rođenan - 39. po redu, a prvi motor - žutu Jawu sam kupio pre par nedelja (inače, moja deviza je: nikad nije kasno)... Sve moje iskustvo u vožnji motora svodi se na jednu vožnju, kada sam kao dete "pozajmio" ujakov krš tomos koji nije imao ni gume, i u leru se na felnama spustio niz neko brdašce puno kamenja :)  Zato je moja definicija "bolji motor" najbolja koju mogu dati, jer sam imao samo par sekundi da ga pogledam.

Kako god, svaka šteta se da popraviti, samo se nadam da je čovek imao bar malo sreće u nesreći; ako je nekako uspeo da "preleti" haubu auta, najbolji epilog bi bio da je zaradio par modrica.

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i

Onaj ko drzi Jawu u trpazariji ima pravo da ne prepozna ni tatka ni majku a kamoli marku motora koju je video u prolazu!!!Tacka!

• U prolazu, 58 postova

Onaj ko drzi Jawu u trpazariji ima pravo da ne prepozna ni tatka ni majku a kamoli marku motora koju je video u prolazu!!!Tacka!

A što ga ne bi držao u trpezariji (vidi avatar) kad nemam garažu :)  Neko čuva džukca, neko mačke, a sa mog motora dlake ne padaju :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja