nenadlaza 6 Napisano Mart 17, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan UDARIO MOTOCIKLISTU I POBEGAO: Stravična "saobraćajka" u Nišu | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Vozač motocikla D. Ž. (39) i njegova supruga B. Ž. (38) koja je bila putnik na dvotočkašu, teško su povređeni juče oko 18.15 časova na Bulevaru Cara Konstantina u Nišu.. Najnovije vesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16220 Napisano Mart 17, 2019 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima kako neko može da ima toliko odsustvo savesti? Skršiš ljude i pobegneš. I o čemu uopšte razmišlja taj skot? Sačuvaj Bože... Samo da se ti ljudi provuku bez težih posledica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Vecina se uplasi u tom trenutku, ali ovo je stoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Due je napisao: Baš me zanima kako neko može da ima toliko odsustvo savesti? Skršiš ljude i pobegneš. I o čemu uopšte razmišlja taj skot? Sačuvaj Bože... Samo da se ti ljudi provuku bez težih posledica. Meni se desilo 11.09.prošle godine da me devojka sa Fiat Stilom na pravcu pokupi od pozadi,katapultirao i pobegne.Ali preživesmo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16220 Napisano Mart 17, 2019 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to strašno, na šta smo se pretvorili? To je postao model ponašanja. Videli neljudi da to prolazi, pa samo gazi i beži. Ne bi me začudilo da taj NN vozač sada sedi u bašti nekog kafića i zabole ga baš što je nekoj deci ubogaljio roditelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17305 Napisano Mart 17, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3690 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Due je napisao: Onda je to strašno, na šta smo se pretvorili? To je postao model ponašanja. Videli neljudi da to prolazi, pa samo gazi i beži. Ne bi me začudilo da taj NN vozač sada sedi u bašti nekog kafića i zabole ga baš što je nekoj deci ubogaljio roditelje. I pre tri nedelje su na ulazu u Selo Tešica (opština Aleksinac) teško povređeni motociklista (Siki) i njegova saputnica. Udes se desio kada je automobil (Zastava 101) iznenada skrenuo ulevo (prema sporednom putu), a u momentu kada ga je motor preticao i nalazio se već paralelno sa njim. Vozač automobila je isto tako odmah pobegao i pronašli su ga policajci na poljskom putu pored Južne Morave. Bežanija sa mesta udesa je postala gotovo redovna pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ih mi lincujemo, slomimo noge... Posle toga nece bezati. (MIG ~ motordzijska interventna grupa u osnivanju) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Mart 17, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja savjetujem nošenje kamere na kacigi (kineske sa AliExpress-a od 40-ak dolara). Ako ne prolazi na sudu, bar imate snimak, pa možete da nađete prestupnika i polomite mu kosti, oko za oko, zub za zub. Ne znam koliko takvi snimci pomažu kod policije. Ali ja uvijek nosim kameru na kacigi jer svakih pat minuta se desi neka rizična situacija. Jaka svjetla, žuta kaciga ili prsluk, jaka sirena, opremite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Mart 18, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti rece da ne prolazi na sudu? Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...