Milan_zmaj 0 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Cicevac Motocikl: Yamaha majesty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Ja sam Milan , od skoro sam u klubu "JACIH" bajkera.... Do skoro sam vozio kineza 49, od skoro imam Yamahu majesty 180 2004. S'obizrom da sam kineza kupio novog nisam imao nekih sredjivanja osim zamene ulja i filtera. Yamahu sam kupio polovnu i naravno postoje par sitnica koje mi bodu oci. Prvo je zadnja guma koja ima dva cepa, stara je i zrela za zamenu. Sa novim motorom potrebna mi je i bolja kaciga , jakna, rukavice, i hiljadu drugih stvari a u to spada i nova guma, pa gledam da obezbedim sve a da ne kupujem sve NOVO I KVALITETNO, jer znam da je to najbolje. Zato pitam za savet u vezi gume Dimenzija je 130 70 12 , jaki brendovi se krecu oko 50e, sta mislite o kineskim gumama, ili o nasem trajalu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije 50 evra mnogo za dobru gumu, nemoj stedeti na gumama moj ti je savet.Послато са SM-G950 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Mart 5, 2019 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Vecina kolega vozi dunlopa scootsmart , tu imas dobru opciju i pirelija. Kao sto kaze x man,nemoj da stedis na gumi/ma. Javi se na PP, mislim da imam dunlopa da ti ponudim po korektnoj ceni. Guma glavu cuva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...