mradomir 3056 Napisano Mart 4, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Crni_NS je napisao: Ja sam radio kod njega, nije mi trazio nikakav alat, a uradio je dosta brzo i kvalitetno. Moguće za silen, meni su trebale gume lančanika. Drugačije se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ne znam šta sve radi, meni je uglavnom završio posao, samo što je taj materijal je dosta tvrđi, mislim da bi bilo bolje da je izlio neki malo meksi, kao ovaj sa snimka. Inače, nisam ti rekao svaka čast za ovo što si radio, odlično izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 5, 2019 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Скроз до начисто занимљиво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Mart 8, 2019 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je namontirano, ceka da me popuste ledja pa da testirtam. Sto se tice same pliuretanske gume, karakteristike su joj da NE HVATA za metal. Caura u sredini silen bloka moze da seta, a ne bi tretebalo, u stvari ne sme da seta. To sam sprecio ubacivanjem sire platne sa obe strane. Do osiguraca jeda platna, s duge strane tri. Sve je leglo i deluje ok. Upalio sam skuter i ne primecujem nekakve vibracije ili nesto cudno. Dok je skuter podignut na noge, cimam stel levo desno i lepo se vidi da masina stoji a stel radi u silen bloku. Koliko dugo ce pacijent poziveti, to ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Mart 10, 2019 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Danas provozao skuter sa novim semerinzima i uljem u viljuskama i sa ovim sveze namontiranim silen blokom. Za sada sve ok. Jos samo da se malo nasminka i spreman za sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod njega, nije mi trazio nikakav alat, a uradio je dosta brzo i kvalitetno. Jedino mi se cini da je g Ako nekoga zanima, ulica je Jermenska (mislim da je br 13 ili 15).Jel postoji šansa da neko iz NS nabavi broj tel?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja mozda da odem do njega, ili da zamolim jednog prijatelja sto zivi tu blizu da pita za broj, ali nista pre ponedeljka jer trenutno nisam u NS. Pa eto ako nije kasno, raspitacu se pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih ja mozda da odem do njega, ili da zamolim jednog prijatelja sto zivi tu blizu da pita za broj, ali nista pre ponedeljka jer trenutno nisam u NS. Pa eto ako nije kasno, raspitacu se pa javljam. Može, nije mi hitno. Hvala Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano April 30, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo br., covek se zove Sava 064-2223-164 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano April 30, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Evo br., covek se zove Sava 064-2223-164Hvala mnogo.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_NS 71 Napisano April 30, 2019 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jul 24, 2020 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2019. at 21:27, Crni_NS je napisao: Ja sam radio kod njega, nije mi trazio nikakav alat, a uradio je dosta brzo i kvalitetno. Jedino mi se cini da je guma malo tvrdja ali nisam bas siguran... Inace, evo kako izgleda Silent blok Ako nekoga zanima, ulica je Jermenska (mislim da je br 13 ili 15). takodje hvala za broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jul 27, 2020 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel usepo neko da veze poliurethan za metal a da se ne odlepi kad se optereti malo jace i sa kojim proizvodom e to uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Poseban lepak se koristi bas za poliuretan. metal mora biti ispeskiran i ociscen od masnoca. kad se isprati procedura, veza je toliko jaka, da se pre pokida deo poliuretana, nego da se odlepi. Ja se bavim poliuretanom, ali ne tim home varijantama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...