Zlatko LA 1961 Napisano Mart 2, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Automobil je u odlicnom stanju, apsolutno sve radi na njemu, sredjivan je iskljucivo za svoje potrebe. Nema ni trunku korozije, lak nigde nije ostecen (osim par sitnica), enterijer maksimalno ocuvan, ne pali se nikakva lampica. Jedini razlog prodaje je potreba za Pick Up vozilom. Na autu je zamenjeno sledece: -prednji amortizeri (Bilstein) -prednje opruge -stabilizatori -set lanca -zadnji silent blokovi -komplet zadnje kocnice -ulje u kocionom sistemu -ulje u menjacu -mali servis odradjen pre 1500km ( Castrol Magnatec 10W40) -napunjena klima Na njemu su trenutno odlicne zimske gume, uz njega idu i odlicne letnje na aluminijumskim felnama (predzadnje dve slike). Takodje ide set prve pomoci, trokut, i lanci za sneg. Sve slike su slikane na datum postavljanja oglasa (osim predzadnje dve). Moguca svaka provera vaseg majstora ili servisa. Apsolutno bez ikakvih ulaganja. Veoma mali potrosac. Registrovana do 12.2019. Iskopirao sam tekst sa PA, dakle ja sam vlasnik , pre 3 godine je uvezena iz Svajcarske, ako sam nesto zaboravio slobodno pitajte. Kako me znate da sam pedanterija sa motociklima takodje sam isti i sa automobilima, bilo sta da se pokvari odma resavam stvar (hvala Bogu do sada je bilo samo potrosnih delova). Cena za forumase ce biti 1950 evra. broj: 062/890-35-64 Mnogo novca je ulozeno u auto ali potreba za namenskim vozilom je preovladala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1961 Napisano Mart 6, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1961 Napisano Mart 12, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Corsa je prodata, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...