Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li je neko radio presvlacenje kompletnog motora folijom? interesuje me konkretno koga biste preporucili da odradi to, kao i da li je moguce skinuti foliju bez tragova ako recimo nekad zelim da prodam motor u fabrickoj boji. Radi se Adventure 2016 u plavo sivoj boji, a hteo bih da ga odradim u trple black semi kao sto je 2017 i 18 model. Bice dole slike oba motora. Pa eto ako neko zna ili zna nekoga ko zna odgovore bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan I kako se krecu cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Angell_Bg je napisao: I kako se krecu cene? Cene zavise od kvaliteta folije kao i od potrebne kvadrature. Na sajtu neke firme iz Beograda koja radi presvlacenje automobila sam naisao na cene od 20-60 evra po kvadratu u zavisnosti od kvaliteta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cene zavise od kvaliteta folije kao i od potrebne kvadrature. Na sajtu neke firme iz Beograda koja radi presvlacenje automobila sam naisao na cene od 20-60 evra po kvadratu u zavisnosti od kvalitetaNije skupo, ja sam razmisljao o farbanju motora, ali i lepljenje folije se sve vise namece kao opcija. Ali i folija ima svojih mana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih kod mene u komsiluku, mozes ih kontaktirati za info. Mene zanima dal su potrebne nekakve izmene u saobracajnoj ako se menja boja? Auto folije | Zatamnjivanje stakala | Folije za stakla objekata | | Početna CARFOILSHOP.RS Car Foli Shop d.o.o. Beograd se bavi prodajom i montažom svih vrsta auto folija, folije za stakla objekata, alata za folije i opreme za styling automobila. U ponudi Auto folije: 3D carbon karbon folije za automobile, mat folije, reklamne folije za brendiranje automobila, sjajne folije i još dosta drugih folija za lepljenje karoserije automobila i kola. Takođe, u ponudi automobilske folije za zatamnjivanje stakala i toniranje farova i stop svetala. U ponudi folije za staklo izloga, poslovnih zgrada i objekata, kao i reklamne folije za brendiranje objekata ili brendiranje automobila. Ogledalo folije za stakla, UV folije, Sigurnosne folije i Pancir folije. Pogledajte na našem sajtu cenovnik i katalog, cene folije za automobile i galeriju radova. Cene auto folije. Cena, cenovnik i katalog folija za automobile. Folija za zatamnjivanje stakala. Lepljenje i montiranje folije za karoseriju, presvlacenje vozila folijama i brendiranje automobila. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Evo ih kod mene u komsiluku, mozes ih komtaktirati za info. Mene zanima dal su potrebne nekakve izmene u saobracajnoj ako se menja boja? Auto folije | Zatamnjivanje stakala | Folije za stakla objekata | | Početna CARFOILSHOP.RS Car Foli Shop d.o.o. Beograd se bavi prodajom i montažom svih vrsta auto folija, folije za stakla objekata, alata za folije i opreme za styling automobila. U ponudi Auto folije: 3D carbon karbon... Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока E to pojma nemam, nije mi palo na pamet Hvala za link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14714 Napisano Februar 26, 2019 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Menja se saobracajna. 2. Pre lepljenja sva ostecenja treba otkloniti, kao da se priprema za farbanje jer kad legne folija (2-3 meseca) sve se vidi, dublje ogrebotine , ostecenje laka ... 3. Lako se skida i ne ostecuje boju, sta vise odlicna zastita originalne boje. 4. Nije preporucljivo lepiti ako je od farbanja proslo manje od 6 meseci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Februar 26, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bdada je napisao: 1. Menja se saobracajna. 2. Pre lepljenja sva ostecenja treba otkloniti, kao da se priprema za farbanje jer kad legne folija (2-3 meseca) sve se vidi, dublje ogrebotine , ostecenje laka ... 3. Lako se skida i ne ostecuje boju, sta vise odlicna zastita originalne boje. 4. Nije preporucljivo lepiti ako je od farbanja proslo manje od 6 meseci. Hvala puno druže !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 27, 2019 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bdada je napisao: 1. Menja se saobracajna. 2. Pre lepljenja sva ostecenja treba otkloniti, kao da se priprema za farbanje jer kad legne folija (2-3 meseca) sve se vidi, dublje ogrebotine , ostecenje laka ... 3. Lako se skida i ne ostecuje boju, sta vise odlicna zastita originalne boje. 4. Nije preporucljivo lepiti ako je od farbanja proslo manje od 6 meseci. Hvala! Nema ostecenja, nije farban motor nikad, samo mi se ne svidja boja Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14714 Napisano Februar 27, 2019 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano April 5, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal si do sad vec oblepio motor folijom, ali mogu ti reci da sam ja svoj Kawasaki, koji je bio nov, prelepio crnom mat folijom, jer mi se nije svidjala zelena boja. I sve sam radio sam, i bilo mi je prvi put da lepim foliju. I mogu ti reci da je extra ispalo, pa ako te zanima mogu ti poslati slike, a mozes videti i u postu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Decembar 20, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da povampirim temu, zima pa dosadno, radio bih parcijalno presvlacenje motora tj nekih delova folijom, moje pitanje je, gde, sta, kako? Radio bih u lak karbon varijantu prednji blatobran, plastike oko satova i stitnik lanca. Dvoumim se, raditi foliju Ili raditi water print, i za to mi treba misljenje gde, sta, kako? Ovaj dezen je u pitanju tj ako postoji uopste takva folija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Decembar 20, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Hidrografika se pokazala jako dobro za takve stvari, čak je rad kasnije vrlo otporan i na ogrebotine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Decembar 21, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Rik je napisao: Hidrografika se pokazala jako dobro za takve stvari, čak je rad kasnije vrlo otporan i na ogrebotine. Da, i ja sam pre za nju nego za foliju, bio je neki u Bolecu, Sharkline, poslao sam mu mail, cekam odgovor. Ako imate neke preporuke ili kontakte, delite! Promenio Decembar 21, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Decembar 21, 2022 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ipak preporucio foliju. Nije destruktivna. Ima je u ovom dezenu. Nije zahtevna operacija zalepiti navedene delove i vrlo verovatno bi to mogli i samostalno, ako bar malo imate spretne ruke. Od alata su potrebni fen i skalper. Nakon sto zalepite, obavezno pustite duze krajeve i zavijte nekih 7-10mm i na kraju dobro ispecite fenom, industrijskim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 21, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam otvorio temu i nikad nisam prelepio nista 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Decembar 22, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ugovorio presvlacenje delova motora u foliju sa firmom Chameleon Wraps iz Indjije, zna li neko za njih i ima li neko nekih iskustava sa njima. Gledam recenzije, hvale im radove u PM. https://instagram.com/autofolije.rs?igshid=YmMyMTA2M2Y= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Decembar 22, 2022 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo tvoje je maciji kasalj za njih. Vidi se da rade dobro, cim im ljudi ukazuju ovo poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Decembar 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od folije, ipak idem na waterprint iliti hidrografiku, jeste skuplje ali je i bolje i lepse. https://www.instagram.com/speedline_hidrografika_beogra/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4188 Napisano Januar 11, 2023 Nemanja Stojanović, 1410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće prelepiti određene delove motora cele onom reflektujućom folijom, kao što ima na odeći? Znači ovako izgleda normalno belo, ali šljašti kad udari svetlo u nju. Mislio sam se da tako pređem neke delove, neke običnom belom, i da motor izgleda normalno beo a ima dodatnu bezbednosnu funkciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To su folije koje idu na saobraćajne znakove, samo je pitanje da li može da se lepi na oblu površinu....Probaj u sitotehnika.netПослато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3245 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 803 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Postoje i reflektujuce koje su predvidjene za stampu i lepljenje na vozila, ali ne znam da li ih ima kod nas na trzistu. A klasicna reflektujuca (za saobracajne znakove ili reklame) je vrlo krta, lako se cepa i puca. To znaci da ces je skidati brusilicom ako bude bilo potrebe da se skida. Ko je skidao trakice sa tockova od reflekt folije zna kakva je to beda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Januar 29, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od folije, ipak idem na waterprint iliti hidrografiku, jeste skuplje ali je i bolje i lepse. https://www.instagram.com/speedline_hidrografika_beogra/@BokyBoy da li si odradio planirano? Javi utiske Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17215 Napisano Januar 29, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2391 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MF je napisao: @BokyBoy da li si odradio planirano? Javi utiske E, nisam jos, ostavio sam estetiku za kraj, taman kad otopli malo, prvo da odradim druge važnije stvari, vezano za mehaniku. Javljam svakako utiske kad odradim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...