sasa ns 1 3067 Napisano Februar 25, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov a kao stari,ovo je valda spotr turing 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10556 Napisano Februar 26, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi ga posedovao Najzad su počeli i modele iz 80-ih da prave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 26, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, al glupava reklama, ko da je neko dete pravilo kao domaći zadatak ( stavili motor, stavili kameru i snimaju - povećaj zum, smanji zum i tako naizmenično do kraja ) . Mogli su bar da obiđu krug oko motora da se vidi sa svih strana ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Februar 26, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo zvanična reklama....kakvu ima već recimo Katana. Ova je fotka....pa možda čak i jedina sa kojom se barata....nešto ne nalazim drugi materijal. Vidi se dosta toga i ovde....iako zaista nedostaje ozbiljno predstavljanje. Npr....vidi se recimo da nema hidro komande kvačila, deluje da ni zadnja suspenzija nije "uni-trak"... ...ima 100% ABS i TC, radialno montirana klešta prednje kočnice...i tako. Uvećana fotka sa malo muzikice...i to je to. Za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovu sliku odavno, nema nikakve istine tu. Neko voli taj model kao mi pa se malo poigrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Februar 26, 2019 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,ovo je samo vizija nekog zaljubljenika. Nama koji volimo ovaj model ostaje i dalje samo nada da ćemo naći neki dobar primerak starudije ili kupiti neki krš pa uložiti novac. Uložiti u ljubav. Skupo ili ne? Hmmmm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 26, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Dizajner" je napravio gresku na crtezu, jer je ostavio zadnje zmigavce od starog GPZ-a, a naprijed stavio nove zmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17260 Napisano Februar 26, 2019 Integrisan, 5108 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To je in, tako i ja imam na gpz-u to ce biti moda 2025. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8601 Napisano Februar 26, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Branko je napisao: "Dizajner" je napravio gresku na crtezu, jer je ostavio zadnje zmigavce od starog GPZ-a, a naprijed stavio nove zmigavce. imam temu gde poklanjam migavac za gpz, pa ako neko nabavi ovaj gpz, dajem mu ga za rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 4, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli : Kawasaki GPz 900 R 19.04.2019 - ID 75066778 - KupujemProdajem M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem Kawasaki GPz 900 R, 1988. godiste u solidnom stanju. ... Zna li neko od kolega vlasnika ili ovaj motor? U oglasu pise da nema fabricke tockove, mene vise interesuje da li je kriv ili mu je agregat sklapan iz par komada... ako je fabrika u pitanju da se pogleda i uzivo. Pisao sam vlasniku na kp i viber ali se ne javlja a ja trenutno u inostranstvu.Hvala Sent from my SM-G900V using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Maj 4, 2019 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se,a i piše da je prednji original od 16". Zadnji je fabrički 18,a ovde je stavljen 17 colski. Bio je u oglasima pre godinu dana. Ja sam bio zainteresovan, ali mi bilo daleko nešto da idem da vidim. Posle sam čekao opet da se pojavi u oglasima,a sad ,jebes ga... Promenio sam auto pre dva dana pa nisam baš u kešu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...