dzolaja 89 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja i moj Savage :-[ Usao sam u neke dublje pregovore oko zamene za Moto Guzzija Nevadu 750 iz '97 pa me interesuje par stvari 1.Kod koga u BG-u za odrzavanje Guzzija i da li je papreno skupo 2.Da li ga je neko vozio ili imao pa da mi kaze ukratko neke mane ili prednosti 3.Koliko realno vredi i koliko bi realno bila moja doplata evo linka Guzzija http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=47546 4.Sve ostalo sto se setite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6185 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Komso, odlicna sprava. Imas test u Moto-pulsu br 84, poslednji koji ima kod nas, ako ne nadjes, dodji do mene da procitas. Sama masina je jako jednostavna i pouzdana. Odrzavanje je lako, nema mnogo filozofije. Jedino sto je za voznju malo specifican, ali i tu se naviknes. Nije za jurcanje, vrlo je ekskluzivan, ali mislim da se neces pokajati. Ja da imam kintu, jurnuo bih na njega. On mi je tiha patnja. Javi sta si uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,za par dana treba da odem do njega pa javljam nadam se da ce mo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se dvoumiti. Guzzi je ekskluziva, održavanje minimalno, a služić te sto godina. U pitanju je big blok, koji nosi i guzzi 850, filter ulja je od renoa 4, jedino što se skida karter kad menjaš filter, anlaser je osim prednjeg zvona fićin, jedina mana je masivan i skup akumulator..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan svaki motor iz fabrike Guzzi je lepota poroka ;)znaci jedina fabrika na svetu koja nije imala kix u proizvodnji niti jednog jedinoga modela(zvanican izvestaj )jeftin za odrzavanje extra mali potrosac ! lak za voznju i definitivno pouzdan ,,najtoplija preporuka za prave bajkere., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi bike je bio Guzzi V35 koji ima slican ako ne i isti blok kao ova Nevada. Vrhunsko uzivanje u voznji. Kupuj i ne brini, samo ako je u dobrom stanju. Sto neko rece, jedina mana je veliki akumulator, a i on se menja jednom u 5 godina. Guzzije ti popravlja majstor Susa u Kraljevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Guzzije ti popravlja majstor Susa u Kraljevu. To htedoh da pitam vec p[ar dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi bike je bio Guzzi V35 koji ima slican ako ne i isti blok kao ova Nevada. Vrhunsko uzivanje u voznji. Kupuj i ne brini, samo ako je u dobrom stanju. Sto neko rece, jedina mana je veliki akumulator, a i on se menja jednom u 5 godina. Guzzije ti popravlja majstor Susa u Kraljevu. Postoji u Italiji konverzija na manji sa planetarima, koristi akumulator od 12 ah, mislim da je 350 evrića. Akumulator je oko 150 evrića, pa na tri zamene akumulatora se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi bike je bio Guzzi V35 koji ima slican ako ne i isti blok kao ova Nevada. Vrhunsko uzivanje u voznji. Kupuj i ne brini, samo ako je u dobrom stanju. Sto neko rece, jedina mana je veliki akumulator, a i on se menja jednom u 5 godina. Guzzije ti popravlja majstor Susa u Kraljevu. Postoji u Italiji konverzija na manji sa planetarima, koristi akumulator od 12 ah, mislim da je 350 evrića. Akumulator je oko 150 evrića, pa na tri zamene akumulatora se isplati. Pa necu valjda da menjam akumulator svake sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Kako su nam dobri akumulatori izgleda da hoces, kod nas izgleda stize sve sto ne moze da se proda po evropi pa tako i akumulatori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan treća klasa ali imaš garanciju godinu dana, pa posle sezone u 11 mesecu garancija prespojiš kleme(dobro zategni kleme na akumulatoru i gledaj da kablovi budu duži pošto oće baterija i da explodira) i onda dobiješ novi neformirran, sačekaš novu sezonu. Tako menjaš akumulator svake druge godine ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan revolution ne zezaj, ljudi su tako ostajali bez ociju. znaci obavezno cvike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan revolution ne zezaj, ljudi su tako ostajali bez ociju. znaci obavezno cvike ;D Jes, jes, cvike obavezno i stara garderoba ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...