drmilan_ 5459 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od nedavno sam se registrovao na forumu, od svetac sin a jagerov drug. E dok sam odrastao i gledao njih dvojicu kako se igraju oko motora, pogotovo jager fanatik , naravno da je zelja dosla da i ja vozim veci motor od skutera 50 ili 125ccm sto sam do sad imao prilike da vozim. Da ne pominjem apn ili automatik, to smo svi vozili. Posto je doslo vreme da uzmem i ja nesto vece a tata vozio TRANSALP htedoh i ja to, ali... moram imati 24god da bih mogao A da vozim a TRANSALP spada pod A, a ne pod A2, tako da se krug suzio na KLE500, FREEWIND i PEGASO(za kojeg nisam cuo reci hvale, a jager je rekao NIKAKO taj). Trkalice me ne zanimaju tako da enduro iskljucivo. Plan je bio prvo da polozim sto je sledece nedelje pa onda ako naleti neki motor do leta da pazarim. Igrom slucaja na cudesnom "fejsu" vidim da poznanik, inace fanatik za motorima, prodaje Freewind. Tata na putu ja ga okrenem reko znas ovo ono, kaze idi ga pogledaj. Otisao, seo i to je to. KUPLJENO. Dosla Suza u dvoriste, rodjena 97, presla skoro 39 i kusur 'iljada. U super stanju, kao da joj je 12 a ne 22god. Prethodni vlasnici bili bracni par, sredili motor u fulu i hteli na more sa njim i uleti im neki auto da kupe i brzo prodali motor i otisli na more kolima a motor ostao kod prijatelja, a kako on voli trkalice prodavao ovo. Mislim da oglas nije bio ni sat vremena na netu kad sam video i odma otisao... Nije imala kofer niti ista tako da me je tata pocastio za rodjendan jednim givi kofercetom U planu je da se radi veci crash bar, to cu sa tatkom da napravim, ledovi u kofer za stop svetla, hteo bih na taj crash bar sto budemo napravili da namontiram dodatno osvetljenje napred i jos tako svasta nesto... P.S. nov sam u svemu ovome pa mi nemojte zameriti ako budem dosadan i zapitkujem o svemu Sent from my iPad using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i da se sit navozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Februar 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao komsija i puno motoraskih kilometara ti zelimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Februar 22, 2019 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! Ne brini, nećeš dosađivati, ne postoji glupo pitanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Februar 22, 2019 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem da sam ja malo kumovao kupovini, nadam se da nisam pogrešio! Srećno prvo pravo motorče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem da sam ja malo kumovao kupovini, nadam se da nisam pogrešio! Srećno prvo pravo motorče!Nisam ni sumnjao da neko sa foruma nije vec bio obavesten rekao mi je da je zvao ne znam koga sve da se uveri da valja...Hvala svima!Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10249 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Srećno ti bilo imenjače,po nick-u zaključujem da si Lanmi...vozio Winda,navozaćeš se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 30 Napisano Februar 22, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, stvarno lep i očuvan motorSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Bas izleda ocuvano, neka stalno izgleda ovako i neka te lepo sluzi! U zdravlju da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motorin...welcomen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! I ja se nadam da sam "ubo" dobar primerak, pupu da se ne ureknem...Elem, danas se tata Branko i ja igrali, tj ja sam navijao a majstoru prepustio stvar u svoje ruke. Montirali koferce, malo peripetija bilo zbog rupa, al bez muke nema nauke, kofer montiran i sad izgleda bar meni kao pravi motor Nekako mi ozbiljnije ovako ozbiljnije izgleda, ili je sve to stvar ukusa...Zanemarite krs iza, to je samo privremeno Sent from my iPad using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 23, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Motorino super izgleda... U zdravlju se vozio .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Februar 25, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Jos bar toliko kilometara, bez kvarova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Jos bar toliko kilometara, bez kvarova! Zahvaljujem Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...