Gillette 0 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi Kymco Agilty 50 (cena 1150 eu) ili APRILIA SR50 Ditech skuter (2003), stranac, 1.000 EUR.? Zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gillette 0 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan a možda i Vespa ZIP cat 1295 Eu, nova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 9, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Kymco Agilty 50 (cena 1150 eu)ili APRILIA SR50 Ditech skuter (2003)' date=' stranac, 1.000 EUR.? Zahvaljujem[/quote'] Probao sam tu Apriliju i mogu reci da je to zlo kako dobro ide. Prosto covek da ne veruje, da je to samo 50cc (doduse sa nekakvim ubrizgavanjem). Sa druge strane, od majstora sam cuo da je ta Aprilija komplikovanija od drugih skutera, ima nekakv dijagnosticki kompjuter i razne druge elektro-munje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo. Usput i u garantnom roku 24 meseca, i jeftino za koriscenje / odrzavanje, plus manje atraktivno za kradju. Moj glas za Kymco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao ali kazu da je SR ditech najbrzi serijski skuter od 50 kubika. Ima direktno ubrizgavanje, izuzetno malo trosi, lep je, ali nije retkost da mu se injektor zbog naseg "fantasticnog" benzina zapusava. Agility je 4-taktni pa nesto tromije ide (sto ti je mozda bitno s obzirom da ne planiras da se vozis sam), ali je nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gillette 0 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, meni brzina nije toliko važna.Važnije mi je da znam da æe sa sigurnošæu da izgura dve osobe na neko veæe brdo u Bgd. Danas sam išao da vidim Kymco i lepo izgleda..ne znam ovaj ZIP kako se pokazao za zujanje po gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Andrej, novo je novo mada Aprilia je Aprilia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Maj 9, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao dvije godine takvu, kupio je novu, nessto brzo mu je crkao zadnji amortizer, ssto su mu zamjenili, issla mu je preko 100 km/h, trossila oko 2,5 l benzina kad je vozi normalno, izgledala je super. Stavio je samo neki dobar auspuh, a za blokade nisam siguran, ali motorcce ga je sluzzilo super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...