slave74 6290 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije malo glupo, poklonio bih moto cizme ,koje su pocele da se dezintegrisu. Djon im se odlepio, i neka plastika na peti je popucala. Ja ih nisam mnogo koristio, i bile su kao nove, medjutim kad sam ih izvadio iz kutije posle 8 godina, imao sam sta da vidim... Mislio sam da odnesem obucaru da ih resi, al mrzi me, kupio sam nove... Cenim da obucar moze to da zalepi. Marka je IXS, broj cini mi se 42. Slike sam vec kacio u nekoj temi... 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3530 Napisano Februar 13, 2019 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije uopšte glupo. Ja sam jednom imao isti slučaj sa odlepljenim đonom na Alpinestars čizmama, nakon intervencije obućara i nadoknade u visini dva piva bile su kao nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 13, 2019 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ne trebaju mi ali svakako da pohvalim gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Februar 13, 2019 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Raikkonen se javio privatnom porukom, jer je nov i nema dovoljan broj postova da pise ovde. Nadam se da ce uspeti da ih reparira , da ce mu biti udobne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...