Dean janev 3 Napisano April 1, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Wien // Aleksinac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 8.2.2019. at 16:43, sargeras je napisao: Naravno, za kraj, da se ovekoveči i pritajeni glavni akter priče, Honda NC750X koja je sve, možda za razliku od mene, podnosila bez imalo žaljenja i čvrsto se držala čak i kada su je izdale noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dean janev 3 Napisano April 1, 2022 U prolazu, 5 postova Lokacija: Wien // Aleksinac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Procitao sve u Cugu i odusevio se stvarno nesto sto bih rado pozeleo ma da meni je to nemoguce. Toliko dana nebih mogao sada sebi da priustim , ali ako Bog da bice i toga. E da ono jaaako vazno imam potpuno Istu Hondu sto znaci a ako se odlucis za neku slicnu Avanturu od nekih Nedelju dana iz Beca mogli bi smo . Hvalo pozzdrav i ciste puteve zelim . Dean 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prava tema za uzivanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Homerd33 13 Napisano April 3, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beočin Motocikl: Honda vt600 shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Čovek si u pravom smislu te reči! Mlad, odlučan, kulturan i neustrašiv. Sa tim osobinama svet je za tebe mali. Još uz to obrazovanje je kod tebe zaista imalo smisla. Svu sreću ti želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam dugo dolazio na forum, i dočekala me je gomila notifikacija kada sam uhvatio par minuta da pogledam šta ima novo. Hvala vam što ste me podsetili na temu i na put. Hvala vam i na lepim odgovorima, drago mi je da još neko čita dogodovštine od pre nekoliko godina. Otišao sam dalje za školom i motor, nažalost, više nemam prilike da vozim (osim kada se vratim kući na kratko preko leta), te ne vidim da će slična putovanja biti moguća uskoro. Nadam se, pak, da će ponovo nekada biti prilike za njih. Pozdrav svima iz hladnog Čikaga! Promenio April 4, 2022 član sargeras 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @sargeras zahvaljujuci tebi i tvom putopisu u kancelariji upravo slusamo plejlistu Janne Hurmea i razmisljamo ozbiljno da napravimo fan klub i majce sa njegovim likom. Bravo druze za putopis i avanturu i hvala sto si je podelio sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Ako bude bilo kluba, rado bih bio pridruženi član, ukoliko je moguće. A ni te majice ne zvuče loše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 6, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sjajan putopis! Citao sam ga na forumu pre nego sto sam se prijavio pa nisam mogao da komentarisem, kao i mnoge druge napisane putopise. Mapa i ruta postavljena na prvoj strani je gotovo identicna sa mapom koju sam nacrtao za 1990, kada sam ozbiljno planirao da sa svojom moto druzinom obidjem date predele ali izbi rat i plan ostade samo plan. Kasnije sam uspeo da dobacim do Rovaniemi i Artickog kruga ali ne motorom. I dalje nosim zimsku kapu koju sam kupio kao uspomenu na selo "Deda Mraza" Napapiiri. Pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo napisano, slike su top! SJajan putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 6, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam zimsku kapu (upravo slikana) dok su mi ostale fotografije "papirne" u selu i nisu moto slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis. Hvala na trudu da to podelis sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvanredan putopis, Filipe, sjajno napisano i snažno proživljeno. Velike čestitke na snalažljivosti i fleksibilnosti i kako si dozvolio da ti interakcija sa ljudima oblikuje put. Upoznavanje interesantnih ljudi zaista često bude i najbolji deo putovanja. Samo napred, iz Čikaga takođe možeš ići na velike ture, na razne strane. Hvala i Deanu jer je iskopao tri godine stari putopis koji bih inače propustio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Dao si nam domaci zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...