aca-pn 6592 Napisano Maj 5, 2008 Enduraš, 6463 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro treba da promenim lanac i lancanike. U Guevari imaju DID lanac, za njega znam da je dobar i lancanike GT, kazu da su japanski. Dzaba mi da uzmem DIDov lanac ako su lancanici losi, pa ga uniste za kratko vreme. Za tog proizvodjaca lancanika nikad nisam cuo, da li neko ima iskustva sa njima, jesu li trajni i kvalitetni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si zvao telefonom pa ti se ucinilo da si cuo GT a prodavac je mislio na JT http://www.jtsprockets.com/ , imam ih ja na i ja sam bio u nedoumici kad sam ih video na svom motoru u konbinaciji sa RK lancem ali neko mi rece da su dobri lancanici i da ih je vidjao i na trkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Maj 5, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih eksperimentisao, lancanici su mnogo jeftiniji deo kompleta od lanca. Ne verujem da je razlika par stotina dinara u odnosu na SunStar, koji imas u KDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6592 Napisano Maj 5, 2008 Enduraš, 6463 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A SunStar vaze za kvalitetne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2044 Napisano Maj 5, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A SunStar vaze za kvalitetne ? Tako su meni rekli kad sam kupovao. Svi odreda su mi preorucili Sunstar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na prosloj Hondi imao te lancanike i bili su mi ok.. I meni je bila cena malo sumnjiva, ali kod mene su se pokazali extra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako na trkacke motore stavljaju did lance i JT lancanike i njima valjaju sigurnoi da ce uveliko zadovoljiti i vase potrebe.Pogledaj njihov sajt pa ces dobiti sliku firme.Postoje i RK lanci i lancanici koji su isto tako vrlo vrlo kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovaj sajt. http://www.tsubaki-rider.com/ Ovde sam video da se lanac bira prema snazi motora. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...