grof3 31 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari ima li neko preporuku za prodavnicu moto opreme u Sarajevu?pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao sam kod Yamaha zastupnika naziv je Beka Commerce, ima opreme i brendova raznih. Imao je dobar izbor kaciga i moto patika tada (prije dvije tri godine). Ukucaj na netu i izbaci ti ima i FB. Korektni ljudi. U Sarajevu sam još kupovao za Vespu neke stvari imaju zastupnišvo u centru kada se ide Titovom ulicom i prije Markala ideš lijevo. Vjerovatno ima na netu. Oni su imali super skuter program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mserifov 161 Napisano Februar 6, 2019 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Yamaha tenere xt600 34L Prijavi odgovor kao problematičan Jeli mora bas Sarajevo, ako si u Bosni znam vrhunsku radnju u Brckom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja potvrdjujem za radnju u Brckom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Mart 10, 2019 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan U Brckom imaju i MRA vizire. Tuzla isto ima dobru trgovinu. Ova Vespina se zatvorila, ali opreme ima i u novom Vespa servisu na Bistriku. Beka Commerce i dalje radi. Ima dobra trgovina opremom i blizu Kiseljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...