bobobre 22 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Druagri! treba mi za prijatelja motor iz naslova, Bilo bi lepo da lici na motor Budzet oko 1500e + -. Unapred hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan znam da je sadasnji vlasnik mog bandita prodavao skoro, ali nema vise oglasa na polovni automobili...pitam ga da li je otisao...jaca je cena, ali na tom motoru nema sta da se radi + ima gomila dodatne opreme, koja moze da se proda ako mu ne treba i vrne kinta...o ovom se motoru radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam ga do skoro na oglasima. Jest malo jaca cena Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nije sto je bio moj, no opravdano jaca cena po meni...ali svakako,danas dlje dobio novog vlasnika, otisao za 2000... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Da, super izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Januar 20, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...