siny 139 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi!!! Koliko mi se čini da ove godine niko još nije pokrenuo ovu temu!?!?!? Znam da Gabor opet učestvuje i znam da ove godine vozi "Malle Moto", što znači da je sam. Mislim da ga ove godine trebamo podržati više nego ikada prije. E sada, da vidimo ko zna za kakve linkove, preglede dana i sve ostalo što nam vadi mas'!!! Od mene sve najbolje želje da i ove godine dođe nepovrijeđen do cilja, a plasman kakav bude!!! A evo i link na zvaničnom sajtu: Profil of GABOR SAGHMEISTER - SAGHMEISTER TEAM - Dakar WWW.DAKAR.COM Victories, podiums, all the information about GABOR SAGHMEISTER - SAGHMEISTER TEAM - Dakar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Sagmajsterov motor je stao na specijalu, upravo rade na tome da ga ponovo pokrenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pitao njegovog sina on kaze samo sa aplikacije da se prati uzivo, trenutno nemaju ni jedan linkSent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Januar 7, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Pa što javno ne rekoste da bojkotujete čovjeka??? Pustite to!!! Gabi ipak vozi za sve nas!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4337 Napisano Januar 7, 2019 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehe 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zato da se išta briše, ali sam zato da se navija!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo je sad za govornicom..Nije prošle sezone bila govornica, kad su vrane ovde počele da napadaju da nema potrebe da se čestita nekome ako je samo završio, te nipodaštavale rezultat ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad bilo na RTS-u da je Gabor odustao,ali da ako opravi motor ima mogucnost da nastavi Da li neko ima neki info o tome? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 7, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nećemo ništa da brišemo, svako neka vidi našu sramotu. Najbolje uzmite noževe pa se pokoljite, dragi moji bajkeri. 2 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 7, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima li opet onaj specijal na rts u, sto je iso oko ponoci.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan .Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao post jer necu da otvaram raspravu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14775 Napisano Januar 7, 2019 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Ausländer je napisao: Ко је победио Габора у било ком рангу такмичења нек окачи овде табелу и нек критикује. Ми остали, тастатура возачи, навијачи, шта друго. U pravu si obrisao sam post 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G930F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4337 Napisano Januar 7, 2019 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Za Gabora je Dakar na žalost završen. KTM je na 29 km ostao bez ulja i zaribao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7810 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 2980 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sem ako popravi motor do iduce etape sto ce biti jako tesko s obzirom na kvar. Bar tako sad rekose na sportskom pregledu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 7, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @Arso hvala ti, ali svakako si mi upropastio vece. Ja sam mislio da je sportista kad ono sendvicar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4337 Napisano Januar 7, 2019 motoras, 2493 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bigor je napisao: Sem ako popravi motor do iduce etape sto ce biti jako tesko s obzirom na kvar. Bar tako sad rekose na sportskom pregledu Nema ništa od toga. Nije prošao kroz cilj,džabe popravka. Pokušali su da poprave i da odslepaju,ali je i tocak zakucao. Inače,kaže da je motor lepo radio do početka specijala, ali kad su ušli u dine- gecrkt! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5557 Napisano Januar 8, 2019 Ne silazi, 4927 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav maler da na 29. Km zariba motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mešam se u politiku, pogotovo ne u onu u kojoj ne učestvujem, ali moram da priznam da razumem Gabora. Ili si sa njima ili si protiv njih. On ne bi dobio kvalitetnog sponzora da se ne pojavljuje onako. Napravio je pakt sa njima i sam zna kako mu je. Samo vas molim da ne osuđujete čoveka zbog toga već da ga cenite ko kolegu bajkera. Postigao je mnogo. Od bucka koji je samo hteo da se oproba u svemu onome do spremnog sportiste, kojeg stižu godine, nažalost. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 8, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Dakar je završen za našeg jedinog predstavnika. Motor je stao na 29-om kilometru, ostao bez ulja i zaribao 1/1. Gabor je prebačen helikopterom u bivak, nije povređen. Nema pravo da nastavi takmičenje jer nije sa motorom ušao u cilj, šlepanje nije bilo moguće u sred pustinje. Pokušali su da zamene kompletan blok, ali opet pravila ne dozvoljavaju nastavak takmičenja. Prema tome mislim da bi trebalo da se ova tema stavi A/A. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...